Güncel
Giriş Tarihi : 12-04-2021 17:46   Güncelleme : 14-04-2021 11:54

Din görevlileri yardıma koşuyor

Din Görevlileri, bu Ramazan da şefkat elini ihtiyaç sahibi ailelerin üzerinden çekmiyor

Din görevlileri yardıma koşuyor

Gerze Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği, ramazan ayının da gelmesiyle birlikte ihtiyaç sahibi ailelerin yardımlarına koşmaya aralıksız devam ediyor.  Pandeminin de etkisiyle maddi ve manevi olarak zorlanan vatandaşlara dokunmaya gayret eden din görevlileri kendi imkânları ile hazırladıkları kolilerin yanında hayırsever vatandaşların bağışladığı yardımları da ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya çalışıyor.

Tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere, bağışlanan gıda kolilerinin yanında yine yardımsever vatandaşlar tarafından karşılanan ev eşyalarını da ulaştıran din görevlileri, Ramazan ayı boyunca yardımların devam edeceğini, yardım yapmak isteyen vatandaşların kendilerine ulaşabileceklerini söylediler.

Din görevlileri derneği yönetim kurulu başkanı Abdurrahman Gürsoy ve yönetim kurulu üyeleri bu insani görevi yerine getirmekten mutluluk duyduklarını söyleyerek, “Gerze Din Görevlileri Derneği ve sizlerin de katkılarıyla malum pandemi sürecinin devam etmesi hasebiyle bu yılda Mübarek Ramazan ayı öncesinde ihtiyaç sahibi ailelerimizin bir nebzede olsa ihtiyaçlarını gidermek amacıyla gıda kolisi yardımlarımız devam ediyor.

Rabbim maddi manevi destek olan dostlarımızdan razı olsun, iki cihanda sizleri aziz eylesin. Sizler sayesinde her geçen gün daha çok ihtiyaç sahibi ailemize ulaşmaya devam ediyoruz” ifadelerinde bulundular.

AdminAdmin