Güncel
Giriş Tarihi : 01-06-2016 12:53   Güncelleme : 01-06-2016 13:25

Dostları Unutmadı

Eski (meyen) Dostlardan Giresun Vali Yardımcısı Cahit Karatepe'ye ziyaret

Dostları Unutmadı
2008-2010 yılları arasında Dikmen Kaymakamlığı görevini yürüten ve bu dönemde uzun süre Gerze Kaymakamlığına da vekalet etmiş olan Giresun Vali Yardımcısı Cahit Karatepe makamında ziyaret edildi.

Ziyarete Ak Parti Dikmen İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Yıldırım, Dikmen İlçesi Görümcek Köyü Muhtarı Kasım Öztürk, Gerzeninsesi Gazetesi Başköşe yazarı Fatih Uysal, İlçemiz Esnaflarından Hüseyin Gül katılırken, 1996-1999 döneminde Ayancık Kaymakamlığı yapmış olan Giresun Vali Yardımcısı Recep Uzal'da eşlik etti.

İlçemizde yapımı devam etmekte olan Yavuz Selim Camiisi ile ilgili olarak Dernek Başkanı Kasım Öztürk Cami inşaatıyla ilgili Karatepe'ye bilgiler sundu, ardından Giresun Bulancak'taki "Osmanlı tarzında içinde fıskiyeli süs havuzu bulunan ve Şehzadebaşı Camii’nin benzeri olan Bulancak Sarayburnu"camii ziyaret edildi.

İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Yıldırım ve Görümcek Köyü Muhtarı Cahit Karatepe'nin Dikmen İlçesinde görev yaptığı süre zarfında büyük çalışmalara imza attığını, halkla sıcak ve samimi dostluklar edindiğini belirterek, Karatepe'nin Dikmen halkında ve kendilerinde özel bir yeri olduğunu dile getirerek göstermiş olduğu misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti.

hakan akbaşhakan akbaş