Güncel
Giriş Tarihi : 23-05-2015 09:49   Güncelleme : 23-05-2015 09:06

Duygu Dolu Anlar Yaşadı

Gerze Tapu Kadastro çalışanı Dilaver Özdemir'in emekliliği nedeni ile mesai arkadaşları tarafından yemek organizasyonu düzenlendi.

Duygu Dolu Anlar Yaşadı

Emekli olan Gerze Tapu Kadastro Müdürlüğü çalışanı Dilaver Özdemir için mesai arkadaşları Rıdvan Çömlekçi ve Nazım Bektaş öncülüğünde bir yemek programı düzenlendi. Uzun yıllar Gerze Tapu kadastro müdürlüğünde çalışan Özdemir, konuşması esnasında duygu dolu anlar yaşadı.  Daha sonra salonda bulunanlardan helallik isteyen Özdemir, çalıştığı süreyi ve mesai arkadaşlarını hep hayırla anacağını, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Murat Özcan, Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, İlçe Emniyet Müdürü Şenol Yapıcı, Tapu Kadastro Bölge Müdürü Hasan Özalban ve mesai arkadaşlarına teşekkür ettiğini ifade etti.

Daha sonra konuşan Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar ise, Dilaver Özdemir'in çalışmaları taktire şayan, arkasında pozitif bir iz bıraktı. verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. kendisine bundan sonraki yaşantısında ailesi ile birlikte sağlıklı huzurlu bir hayat diliyorum" dedi. Bülent Bayraktar konuşmasının ardından Dilaver Özdemir'e başarı belgesi vererek, tebrik etti.

Daha sonra söz alan Belediye Başkanı Osman Belovacıklı ise, "Dilaver beyi yakinen tanırım ve her zaman yüzünde gülücükler olan bir adamdır. Herkes onu sevip sayar, bundan sonraki hayatında çok başarılı olacağına inanıyorum, kendisine başarılar diliyorum" dedi. Son olarak konuşan Tapu Kadastro Bölge Müdürü Hasan Özalban ise, " Allah kendisine huzurlu bier emeklilik hayatı nasip etsin. Burada duygulandım çünkü birlik ve beraberliğiniz beni çok etkiledi." dedi.

Program daha sonra Dilaver Özdemir için verilen yemek ve müzik dinletisi ile sona erdi.



AdminAdmin