Güncel
Giriş Tarihi : 06-03-2016 11:34   Güncelleme : 06-03-2016 17:06

Eğitim Bir Sen Ailesi Kahvaltıda Buluştu

Gerze Eğitim Bir Sen üyeleri pazar kahvaltısında bir araya geldi.

Eğitim Bir Sen Ailesi Kahvaltıda Buluştu

İlçemiz Orta Çay Bahçesinde düzenlenen kahvaltıya, Eğitim Bir Sen Sinop Şube Başkanı Ramazan Çelik, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, Gerze Eğitim Bir Sen İlçe Temsilcisi İsmail Karaman, Kurum ve okul müdürlerinin yanı sıra çok sayıda sendika üyesi katıldı.

Açılış konuşmasında kahvaltı programına katılan tüm üyelere teşekkür eden İlçe temsilcisi İsmail Karaman, ilerleyen haftalarda belirlenecek olan sendika üye sayılarının tespiti noktasında umutlu olduklarını belirterek tüm sendika üyelerinden destek istedi. Karaman ayrıca Dünya Kadınlar günü nedeni ile tüm sendika üyesi bayanları tebrik ederek sözlerini noktaladı.

Daha sonra konuşan Eğitim Bir Sen Sinop Şube Başkanı Ramazan Çelik ise,

Eğitim Bir Sen ailesi olarak gün geçtikçe büyüdüklerini belirterek, ilerleyen günlerde gerçekleşecek üye sıralamasında tam yetkiyi elde edeceklerini kaydetti.

Eğitim Bir Sen'in vaktini proje ve sendikal çalışmalara ayırdığını belirten Çelik, diğer sendikaların ise, sendikacılık anlayışını Eğitim Bir Sen'i eleştirmekte bulduğunu dile getirdi.

Konuşmasında sendika üyelerinden tam yetkiyi elde etmek için destek isteyen Çelik, kahvaltı organizasyonunu gerçekleştiren Gerze temsilciliğine ve İsmail Karaman ile ekip arkadaşlarına teşekkür ederek sözlerini noktaladı. 



,





AdminAdmin