Güncel
Giriş Tarihi : 06-10-2021 16:45   Güncelleme : 06-10-2021 16:50

Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Gerze Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı Belediye Toplantı Salonu'nda gerçekleşti

Ekim Ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Ekim ayı Meclis Toplantısı 14.00’de Gerze Belediyesi Toplantı Salonu’nda bir önceki meclis karar özetinin tasdiki ile başladı. Gündemin ilk maddesi olan 19 Mayıs Mahallesi Mehmetçik Caddesi üzerinde yol boyu ticaret olarak teşekkül edecek konut alanlarının belirlenmesi talebi, oy birliği ile kabul edildi.

TEDAŞ Genel Müdürlüğüne ait imar planı değişikliği talebi maddesi oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi.

Orman Genel Müdürlüğüne ait imar planı değişikliği talebi maddesi oy birliği ile İmar Komisyonuna havale edildi.

Mali Hizmetler Müdürlüğü’nün 6 Milyon 800 bin liralık ek bütçe talebi maddesi oy birliği ile Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Gerze Belediyesi Servis Araçları Hizmet Yönetmeliğinde değişiklik yapılması talebi oy birliği ile kabul edildi. Buna göre S plaka talep eden tüzel kişiliklerden Gerze sınırları içerisinde 1 yıl faaliyet gösterdiğine dair Ticaret Odası kaydı istenecek. Tüzel kişilikler S plaka talep ettiklerinde işyeri açma ve çalışma ruhsatlarının bulunması zorunluluğu bulunacak.

Denetim Raporunun görüşülmesi talebi oy birliği ile kabul edildi. Buna göre Kuzey Yıldızı Organizasyon İnşaat Limited Şirketi’nin kira kontratları ve kiraladığı alanların incelenmesi için denetim komisyonuna ek süre verildi.

AdminAdmin