Güncel
Giriş Tarihi : 31-05-2023 12:58   Güncelleme : 31-05-2023 13:15

ELDE EDİLECEK TÜM GELİR, DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRILACAK

Gerze Halk Eğitimi Merkezi ve Gerze Belediyesi işbirliği ile bu hafta ilçemizde 2 konser düzenlenecek

ELDE EDİLECEK TÜM GELİR, DEPREMZEDE VATANDAŞLARIMIZA ULAŞTIRILACAK

İş birlikleriyle başarılar elde eden ve takdir edilen birçok projeye imza atan Gerze Halk Eğitimi ve Gerze Belediyesi, bu hafta yapacakları konserlerin ücretlerini sosyal sorumluluk projesi yararına kullanacak.

Gerze Halk Eğitimi Merkezi ve Gerze Belediyesi iş birliği ile 1 Haziran 2023 tarihinde ‘Şarkılar Bizi Söyler Bizde Şarkı Söyleriz’ Türk Sanat Müziği konseri; 4 Haziran 2023 tarihinde de ‘Türkülerle Diyar Diyar Anadolu’ Türk Halk Müziği konseri düzenlenecek. Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde yapılacak olan konserlerden elde edilecek tüm gelir de depremzede vatandaşlarımıza iletilecek.

Bilet satışlarının Gerze Halk Eğitimi Merkezi tarafından yapılacağı ve elde dilen  tüm gelirin AFAD hesabı üzerinden depremzede vatandaşlara ulaştırılacağı kaydedilirken yine Gerze Halk Eğitimi Merkezi ve Gerze Belediyesi iş birliği ile 2 kez izleyicisiyle buluşan, seyirci tarafından da çok beğenilen ve büyük alkış toplayan Kıskıvrak Cafer’ in Çilesi isimli tiyatro oyununun tüm geliri de depremzede vatandaşlarımız için bağışlanmıştı.

AdminAdmin