Güncel
Giriş Tarihi : 18-02-2018 21:08   Güncelleme : 19-02-2018 12:56

Eller Semaya Mehmetçiğimiz İçin Kalktı

Zeytin Dalı Harekatı'nda Şehit Düşen Kahraman Askerlerimiz Gerze'de Dualarla Anıldı

Eller Semaya Mehmetçiğimiz İçin Kalktı

Zeytin Dalı Harekatı'nda Şehit Düşen Kahraman Askerlerimiz Gerze'de Dualarla Anıldı

Afrin' de devam eden Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen kahraman Mehmetçiklerimiz için, İlçemizdeki esnaflar tarafından Gerze Merkez Camiinde Mevlid-i Şerif okutuldu.

Akşam namazı sonrası okutulan Mevlid-i Şerif'te, şehitlerimizin için Kur'an-ı Kerim okunurken, harekatın başarıyla sonuçlanması için İlçe Müftüsü Bayram Karar tarafından kahraman askerlerimize dua edildi. Yatsı namazına kadar devam eden Mevlid programına Gerzeliler yoğun ilgi gösterdi. Program sonunda Mevlid törenine katılan cami cemaatine Mevlid şekeri ve Türk bayrağı dağıtıldı.

Mevlid programına katılan vatandaşlara teşekkür eden İlçemiz esnaflarından Yaşar Kunduz, Afrin'de devam eden Zeytin Dalı harekatında şehit düşen askerimize Allah'tan rahmet dileyerek, ''Allah ordumuzu muzaffer eylesin. Onlar hudutta ülkemizin güvenliği için canları pahasına mücadele ederken bizler de Gerzeli esnaflar olarak onları dualarla anmak istedik. Her daim ordumuzun ve milletimizin yanındayız. Allah Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimizin yardımcısı olsun. Mevlid programımıza sağladığı destek için Sayın İlçe Müftümüz Bayram Karar'a cami görevlilerimize ve katılım sağlayan tüm Gerzelilere teşekkür ediyorum'' dedi.

Ercan ÖZCAN / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül