Güncel
Giriş Tarihi : 20-07-2020 12:12   Güncelleme : 20-07-2020 12:18

Emekliler Bayram İkramiyesi İçin Kuyruk Oluşturdu

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın emekli ikramiyelerinin Kurban Bayramı’ndan önce yatırılacağının duyurmasının ardından emekliler banka ve ATM önlerinde kuyruk oluşturdu

Emekliler Bayram İkramiyesi İçin Kuyruk Oluşturdu

Kurban Bayramı nedeniyle emekli ikramiyelerinin 17-29 Temmuz arasında yatırılacağı Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından duyurulmuştu.

SSK Emeklilerinin 17-26 Temmuz, Bağ-kur Emeklilerinin 25-28 Temmuz, Emekli sandığı kapsamındakilere ise temmuz ayı farkları ile ağustos aylıkları da Kurban Bayramı ikramiyeleri ile aynı gün ödenecek.

Ziraat Bankası’ndan her ayın 1'inci ve 2'nci gününde aylıklarını alanlara 28 Temmuz’da, 3, 4 ve 5'inci günlerinde aylıklarını alanlara da 29 Temmuz’da ödeme yapılacak. Aylıklarını diğer bankalardan alan emeklilerin ödemeleri ise 28 Temmuz’da hesaplara yatırılacak.

Vatandaşlar, Kurban Bayramı dolayısıyla zamlı emekli aylıkları ile birlikte hesaplarına yatan ikramiyeleri almak üzere ATM ve banka önlerinde kuyruklar oluşturdu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında bankaların ve PTT’nin içerisine sayılı sayıda vatandaş alındığından kapıların önünde uzun kuyrukların oluşmasının önüne geçilemiyor.

AdminAdmin