Güncel
Giriş Tarihi : 09-12-2016 15:08   Güncelleme : 09-12-2016 14:24

Engelli Ailenin Evi Tamamen Yandı

Sinop'ta bir köyde çıkan yangında, gözleri görmeyen 85 yaşındaki babayla felçli oğlu ve yaşlı bir kadın son anda kurtarıldı. Engelli aile kış günü evsiz kaldı

Engelli Ailenin Evi Tamamen Yandı

Sinop'ta bir köyde çıkan yangında, gözleri görmeyen 85 yaşındaki babayla felçli oğlu ve yaşlı bir kadın son anda kurtarıldı. Engelli aile kış günü evsiz kaldı.

Korkunç yangın merkeze bağlı Alasökü Köyü’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Göl ailesinin yaşadığı ahşap evde elektrik kontağı nedeniyle yangın çıktı. Yangına evde yakalanan gözleri görmeyen 85 yaşındaki Adem Göl ile yaşlı eşi ve felçli oğlunu kurtarmak için komşuları yanan eve koştu.

Köylüler, aileyi evden son anda alevler içinden çıkartmayı başardı. Ancak korkunç yangından hiçbir eşyasını kurtaramayan Göl ailesi, kış günü evsiz kaldı.

 

Kızılay yardıma koştu

Aynı köyde yaşayan kızlarının yanına sığınan aileye Türk Kızılay Derneği Sinop Şubesi de yardım eli uzattı. Kızılay görevlileri aileye acil ihtiyaçları olan gıda, battaniye ve engelli arabası getirerek teslim etti. Başkan Vekili Yakup Üçüncüoğlu, yangınzede aileyle görüşerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu.



Kaynak: Vitrin Haber

Erkan TaşErkan Taş