Güncel
Giriş Tarihi : 05-05-2015 17:00   Güncelleme : 05-05-2015 16:48

Erasmus Öğrencileri Gerze'de

Samsun 19 Mayıs ve Sinop Üniversitesi'nde Erasmus projesi kapsamında eğitimlerine devam eden yabancı öğrenciler Gerze Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesini ziyaret etti

Erasmus Öğrencileri Gerze'de
Erasmus projesi kapsamında bulunduğu ülkelerden Sinop ve Samsun'a gelen ve eğitimlerine burada devam eden yabancı öğrenciler, Ziyaretleri kapsamında Gerze Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesini ziyaret etti. Emine Bol Yazıcı koordinatörlüğünde Samsun 19 Mayıs Üniversitesinden ziyarete gelen yabancı öğrencileri ve Sinop Üniversitesinde eğitim gören Erasmus öğrencileri, Turizm Meslek lisesinde bulunan öğrencilerle bir araya gelerek güzel bir çalışmaya imza attılar.



Ziyaretten Duyduğu memnuniyeti belirten Okul Müdürü Mehmet Fenercioğlu, farklı topraklardan ve farklı kültürlerden gelen öğrencileri ağırlamaktan, mutluluk duyduklarını belirtti. Fenercioğlu, öğrencilerin günü birlik bir ziyaret ile başta okul olmak üzere Gerze'nin de doğal güzellikleri ve kültürel alanlarını ziyaret edeceklerini ifade etti.

Almanya, Hollanda, Bosna Hersek, Amerika, İsviçre, Kırgızistan, Azerbaycan ve Suriye'den gelen öğrenciler Turizm Meslek lisesi binasını ziyaret ederek eğitim gören öğrencilere getirmiş oldukları hediyeleri verirken, daha sonra okul bahçesinde toplanan öğrenciler, hatıra fotoğrafının ardından hep birlikte futbol oynadı.







AdminAdmin