Güncel
Giriş Tarihi : 05-02-2021 15:25   Güncelleme : 21-06-2022 14:41

Erkan Sucu/ Yapı-İnşaat-Mühendislik, Açılışını Yaptı

Erkan Sucu/ Yapı- İnşaat- Mühendislik bürosu, Hamidiye Mahallesi Hal Caddesi üzerinde açılışını gerçekleştirdi

Erkan Sucu/ Yapı-İnşaat-Mühendislik, Açılışını Yaptı

İnşaat Mühendisi Erkan Sucu’nun yapı, inşaat ve mühendislik çalışmaları yapmak üzere faaliyete geçirdiği büro, Hamidiye Mahallesi Hal Caddesi No:10/A’da yapılan merasimle hizmete açıldı.

Organizasyonunu Deniz Organizasyon’un üstlendiği Erkan Sucu/ Yapı- İnşaat- Mühendislik’in açılışına, Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Cemal Altunel, Gerze Müftüsü Bayram Karar, AK Parti Meclis Üyeleri Ahmet Kalfaoğlu ile Ümit Akça, İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, Muhtarlar Derneği Başkanı Fikri Uyanık, mahalle muhtarları ve vatandaşlar katıldı.

Özgün ve modern projelerle birlikte kalıcı eserler bırakmak için yoluna emin adımlarla devam edeceğini ifade eden Sucu, “öncelikle bu heyecanlı günümüzde yanımızda olan, açılışımıza katılıp bizleri yalnız bırakmayan dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Yapı, inşaat ve mühendislik alanlarında hemşehrilerime hizmet etmek, bilgi, birikim ve deneyimlerim ile halkımıza faydalı olabilmek için bu büroyu açtım. Kapımın her daim herkese açık olduğunu hatırlatarak bana destek olan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Erkan Sucu Kimdir?

1991 yılında Şişli’de doğdu. İlk, orta, lise eğitimini İstanbul’da tamamladı. İstanbul Haliç Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı bölümünü bitirdikten sonra Trabzon Avrasya Üniversitesinde İnşaat Mühendisliği Bölümü ile üniversite eğitimini tamamladı.

KKTC Su Temin Projesinde yer aldı, çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif olarak görev yaptı. Bir dönem, açmış olduğu ofisi ile inşaat sektöründe birçok proje çalışmaları oldu.

AdminAdmin