Güncel
Giriş Tarihi : 31-05-2015 19:49   Güncelleme : 31-05-2015 22:58

Eymür'de Keşkek şöleni

Eymür'de gerçekleşen Keşkek törenlerine, çok sayıda vatandaş katılıdı.

 Eymür'de Keşkek şöleni

Her yıl gerçekleşen Keşkek törenleri Eymür'de coşkulu bir şekilde kutlandı. Düzenlenen törene Sinop Valisi Dr. Yasemin Özata Çetinkaya, Garnizon komutanı, Ak Parti Sinop İl Başkanı Ali Çöpcü, Ak Parti Sinop Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak, İl Müftüsü Mustafa Erkan, ve siyasi parti temsilcilerinin yanı sıra çevre köylerden ve İstanbul'dan çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Eymür Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Başkanı Yaşar Baş köylerinde düzenlenen bu etkinliklerin birlik beraberliği, kaynaşmayı sağladığını kaydederek, bizler bu vesile ile büyük küçük bütün hemşerilerimizle bir araya geliyor, çoluk çocuğumuzun da birbirleriyle olan kaynaşmasına vesile oluyoruz” dedi.



Eymür Köyü Muhtarı Hüseyin şahin ve İstanbul’daki Sinop ili Eymür Köyü dernek başkanı ve yönetimi de Yağmur duası ve Keşkek etkinliği kapsamında kendilerine destek veren herkese teşekkür etti.




Kutlama töreni ve keşkek ikramı sonrası İl Müftüsü tarafından okunan duanın ardından Sinop Valisi Çetinkaya ve Ak Parti Milletvekili Adayı Cengiz Tokmak vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

AdminAdmin