Güncel
Giriş Tarihi : 20-11-2021 10:34   Güncelleme : 20-11-2021 10:59

Farkındalık Yaratmak Adına Çalışma Yaptılar

Sağlık, jandarma, emniyet, itfaiye, AFAD gibi tüm acil birimler, ‘112 Acil Yardım Hattı’ na bağlandı

Farkındalık Yaratmak Adına Çalışma Yaptılar

İçişleri Bakanlığının, tüm acil çağrıların tek numara ve merkezden karşılanarak sevk ve koordine edilmesi amacıyla 81 ilde hayata geçirdiği proje kapsamında tüm acil çağrılar tek açtı altında birleştirildi.

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü, farkındalık yaratmak adına çalışma yaptı

Gerze Orman İşletme Müdürlüğü 112 Acil Yardım Hattı için farkındalık yaratmak adına Gerze ve Dikmen’de çalışma gerçekleştirdi.

Acil çağrı hizmetleri ile ilgili farkındalığı artırmak ve özellikle asılsız çağrılar konusunda vatandaşların daha duyarlı olmasını sağlamak amacı ile Gerze ve Dikmen Orman Muhafaza Memurları tarafından "112 Farkındalık Etkinliği" düzenlendi.

Orman Muhafaza Memurları, İçişleri Bakanlığı’nın bu projesi kapsamında halkın bilinç düzeyini artırmak, 112 Acil Yardım Hattı için farkındalık yaratmak amacıyla semt pazarları, kahvehane gibi halkın yoğun olarak bulunduğu ortamlarda çalışmalar yürüttü.

Yetkililer, birçok vatandaşın yeni projeden haberdar olmadığını, bu sebeple acil durumlarda eski numaraları aradıklarını kaydederek, vatandaşları tüm acil numaraların tek bir numara altında toplandığını anlatmak adına Gerze ve Dikmen’de çalışma başlattıklarını belirttiler.

AdminAdmin