Güncel
Giriş Tarihi : 15-03-2017 18:50   Güncelleme : 15-03-2017 18:50

Gardırop Savaşları'nda 1980'ler Düellosu

Gerze Meslek Yüksekokulu’nda "Gardırop Savaşları" adında 1980’ler konseptli bir defile düzenlendi

Gardırop Savaşları'nda 1980'ler Düellosu

Gerze Meslek Yüksekokulu’nda "Gardırop Savaşları" adında 1980’ler konseptli bir defile düzenlendi.  90’lar ve 2000’ler konseptli yarışmaların ardından kazananın belirleneceği açıklandı.

 

İlçemizde eğitimin merkezi haline gelen Gerze MYO, başarılarıyla ve yaptıkları çalışmalarla medyada yer edinmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerce bir öğrencisinin tasarım yarışmasında birincilikle dönmesinden sonra, bu sefer de Tekstil Bölümü öğrencileri 1980’lerin konseptini yansıtan bir moda defilesi düzenledi.

 

Her Çarşamba bir defile

Giyim Bölümü Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özbek yönetiminde yapılan defile de üniversite öğrencileri kendilerinin yarattıkları stilleri jüri üyelerinin beğenilerine sundu. Kadın ve erkek modellerin birbirleriyle kıyasıya yarıştığı defilede açıklama yapan Özbek, “öğrencilerimizin moda dünyasında yer alabilmesi için artık üretmek yetmiyor. Bu işin reklamını, tanıtımını ve organizasyonunu da öğretmeye çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

 

“Üniversite öğrenme yeri olduğu kadar eğlenme yeridir de” diyen Özbek, “bugün 80’lerin konseptini yaptık. Önümüzdeki iki hafta da 1990’lar ve 2000’lerin konseptini yapacağız. Eski modaları podyuma taşıyarak hem eğitiyoruz hem de eğleniyoruz. Biz eğlenirken eğitmek derdindeyiz” dedi.

Kaan Töngelci / Gerze'nin Sesi

Erkan TaşErkan Taş