Güncel
Giriş Tarihi : 11-06-2022 11:03   Güncelleme : 14-06-2022 15:35

Gazetecilerden, Emniyet Müdürü Çetiner’ e ziyaret

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, Sinop İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner’ e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular

Gazetecilerden, Emniyet Müdürü Çetiner’ e ziyaret

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyeti üyeleri, geçtiğimiz günlerde Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkan Yardımcılığından Sinop İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tarıkhan Çetiner'i makamında ziyaret etti. Sinoplu gazeteciler ziyaret sırasında yeni İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner’e görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

Basın mensupları ile bir süre sohbet eden İl Emniyet Müdürü Tarıkhan Çetiner ziyaretten duyduğunu memnuniyeti ifade etti.

Mutlu kent Sinop'u, daha mutlu yapmak için çalışacaklarını dile getiren Çetiner; “Sinop’ta görevime başlamam nedeniyle ziyaretime geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Buraya gelmeden önce Sinop ile ilgili araştırma yaptığımda Türkiye’nin en güvenli, en huzurlu şehri unvanına sahip olduğunu biliyordum. Bu özelliğiyle Sinop'un bir marka değer olarak taşıdığını biliyorum. İnşallah buraya atanmamız sebebiyle de bu mottoyu devam ettirip Sinop’u daha huzurlu ve daha güvenli bir şehir olması için ben ve ekibimle birlikte elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğiz. Sinop'un güvenli, mutlu şehir unvanını ve mottosunu daha ileriye taşımaya çalışacağız. Genel asayişin sağlanması noktasında da tüm ekibimle birlikte elimizden gelen tüm çabayı sarf edeceğimize değerli Sinoplu vatandaşlarımızın bilmesini isterim. Ziyaretinizden dolayı da tekrardan teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Sinop 15 Eylül Gazeteciler Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel ise cemiyet çalışmaları ve Sinop'ta ki medya dünyası hakkında bilgiler verdi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Ziyarete Cemiyet Başkanı Cengiz Demirel'in yanı sıra, Valilik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Burcu Gürsu, Valilik Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Personeli Ramazan Demirsöz, Vitrin Haber Genel Yayın Yönetmeni Serhat Özşahin, Haber57 İmtiyaz Sahibi Osman Aksu, Ajans Sinop İmtiyaz Sahibi Deniz Özen, Gerze’ nin Sesi gazetesi İmtiyaz Sahibi Fatih Uysal, İhlas Haber Ajansı Sinop Muhabiri Berkan Şen ve Ajans Sinop muhabiri Hakan Cinel katıldı.

AdminAdmin