Güncel
Giriş Tarihi : 16-03-2023 15:40   Güncelleme : 17-03-2023 14:31

GEAK, tanışma ve nezaket ziyaretlerine başladı

Gerze’de de yeni bir oluşum içerisinde olan Gönül Elçileri Arama Kurtarma ve Uluslararası İnsani Yardım Derneği (GEAK), tanışma ziyaretlerine başladı

GEAK, tanışma ve nezaket ziyaretlerine başladı

Gerze’de yeni bir oluşum içerisinde olan Gönül Elçileri Arama Kurtarma ve Uluslararası İnsani Yardım Derneği (GEAK), tanışma ziyaretlerine başladı. 

Bu kapsamda Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su, İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Bostancı’ yı ziyaret ederek GEAK’ ın ilçemizde oluşturulan teşkilatlanması hakkında bilgiler verildi, çalışmaların faydalı olabilmesi için bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gerze’ den de gönüllülerini aradıklarını ifade eden derneğin Gerze Temsilcisi Turgut Küçüközdemir, derneğin Gerze’ de de kurulmuş olduğunu, Gerze’ de yaşayan gönüllüleri derneğe katılmaya davet ettiğini söyledi.

Gerze halkına seslenen GEAK Başkanı Küçüközdemir, daha bilinçli bir toplum için, afetleri en az zararla atlamak için her bireyin eğitim almasını gerektiğini belirtti. İlerleyen günlerde başlayacak olan eğitimlere katılmak için üye olunması gerektiğini hatırlatan Küçüközdemir, Orenda Çiçek evinde form doldurularak üye olunabileceğini kaydetti.

AdminAdmin