Güncel
Giriş Tarihi : 29-03-2023 13:18   Güncelleme : 30-03-2023 19:48

Geliri depremzedeler için bağışlanacak

Sakin Tiyatro ekibi, sahnelenecek olan çocuk oyununun tüm gelirini depremzede vatandaşlarımız için bağışlıyor

Geliri depremzedeler için bağışlanacak

Başarılı oyunlara imza atan, turnelerde ilçemizi temsil eden, Gerzeli sanatseverlerin bir araya gelerek oluşturduğu ‘Sakin Tiyatro’ topluluğu, depremzedeleri unutmadı.

Emre Kiraz’ ın yazdığı, Can Tazebaş’ ın yönetmenliğini yaptığı, oyuncuları ve teknik ekibi Gerze halkından oluşan, 8 Nisan 2023 tarihinde ilçemiz Sedat Işıdı Kültür ve Sanat Merkezinde oynanacak olan ‘Meraklı Masal Küresi’ isimli çocuk oyununun tüm geliri depremzedeler için bağışlanacak.

Konuyla ilgili konuşan Sakin Tiyatro Genel Sanat Yönetmeni Can Tazebaş, tüm Gerze halkını dayanışma için tiyatroya davet etti. Tazebaş, “oyuncularından teknik ekibine kadar tiyatro oyunumuzun tüm kadrosu Gerze halkından oluşuyor. Ülke olarak zor ve kötü zamanlar geçirdik. Gerzeliler olarak elimizi taşın altına koyduk, gereken neyse yardımcı olmaya gayret gösterdik. Şimdi benim Gerzelilerden ricam, dayanışma için herkes tiyatroya. Oyunumuzun tüm geliri depremzedeler için bağışlanacak” diye konuştu.

Bilet almak isteyen izleyiciler, Kaymakamlık çay ocağı, Aras Büfe(Demokrasi Parkının önü), Eylül Kırtasiye, Orenda Çiçek Evi, Sakin Tiyatro ve oyun günü gişeden alabilecekleri gibi 0534 838 80 55 ve 0532 464 38 02 numaralı telefonlarla da iletişime geçebilirler.

AdminAdmin