Güncel
Giriş Tarihi : 22-11-2015 18:14   Güncelleme : 22-11-2015 17:59

“GENÇ DURUŞ“ YAYIN HAYATINA BAŞLADI

Gerze Meslek Yüksekokulu bünyesinde hazırlanan Genç Duruş gazetesi, ilk sayısı ile yeni yayın hayatına merhaba diyor.

“GENÇ DURUŞ“ YAYIN HAYATINA BAŞLADI
 
Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mustafa Öztoprak başta olmak üzere akademik ve idari personelin de köşe yazıları ile yer alacağı gazetede ayrıca öğrenciler tarafından hazırlanan haber dosyaları, sportif, sosyal ve kültürel faaliyetlerin yanı sıra güncel gelişmeler de haftalık olarak okuyucuyla buluşacak.

Gerze MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Funda İnce'nin koordinatörlüğünde Yüksekokul öğrencilerinin oluşturduğu medya ekibi tarafından yayıma hazırlanan ve Gerze Meslek Yüksekokulunun kurumsal gazetesi olan Genç Duruş; köşe yazılarına, akademisyenlerin bilimsel çalışmalarına, üniversite-kent ilişkilerine, Gerze'de ve Sinop’ta gerçekleştirilen etkinliklerin yanı sıra, öğrenci topluluklarının faaliyetlerine de yer verecek.

Sinop Üniversitesi ve Gerze MYO'da gerçekleştirilen her türlü faaliyet hakkında bilgi vermesinin yanı sıra Üniversiteve Yüksekokulu tanımak, tanıtmak ve son gelişmeleri güncel olarak takip etmek isteyenler için de önemli bir yer tutacak olan Genç Duruş gazetesine elektronik ortamda  http://gerzemyo.sinop.edu.tr/ortam/dergi/dergi_1.pdf  adresinden ulaşılabilecek.

AdminAdmin