Güncel
Giriş Tarihi : 04-10-2022 14:19   Güncelleme : 04-10-2022 14:40

Gençlerden, örnek bir proje daha

CHP Gerze Gençlik Kolları Başkanlığı, kitap bağış kampanyası başlattı

Gençlerden, örnek bir proje daha

Kitap okuma alışkanlığının günden güne azaldığı ülkemizde, faydalı bir işe imza atmak isteyen CHP’ li gençler kitap toplama kampanyası başlattı.

‘Gönüllere bir kitapta sen uzat’ mottosuyla başlatılan kampanya kapsamında, okudukları kitapları başka kitapseverlerle paylaşmak isteyenlerin, kitaplarını CHP Gerze İlçe Başkanlığına teslim edebileceği öğrenildi.

Toplanan kitapların köy okulları başta olmak üzere ilçemizdeki okullara bağışlanacağını belirten CHP Gerze İlçe Başkanı Serdar Dinçer, çocukların ülkemizin ve geleceğimizin teminatı olduğuna dikkat çekti.

Çocuklara sağlayacağımız her katkı, ülkemizin aydınlık geleceğine yatırım yapmaktır

Kitap okumanın önemine değinen CHP Gerze İlçe Başkanı Serdar Dinçer, toplanan kitapların Kasım ayında yapılacak olan ara tatilde öğrencilere dağıtılacağını kaydetti.

Dinçer, “köy okullarımız öncelikli olmak üzere vatandaşlarımızın bizlere ulaştırdığı kitaplar, okullarımıza bağışlanacak. Çocuklar, geleceğimizin teminatı, aydınlık günleri. Bu anlamda çocuklarımıza sağlayacağımız her bir katkı ülkemizin geleceğine yatırım yapmaktır.

Ben ve arkadaşlarım geleceğimizin mimarı olan miniklerimize, böyle bir katkı sağlamayı düşündük. Kitaplarını bağışlamak isteyen kitapseverlerle öğrencilerimiz arasında köprü olmaya karar verdik. Kitap bağışlamak isteyen kitapseverler bana sosyal medyadan veya 05436648209 numaralı telefondan ulaşabilirler” diye konuştu.

AdminAdmin