Güncel
Giriş Tarihi : 29-11-2018 18:06   Güncelleme : 30-11-2018 10:34

Gençlik Caddesi Doğalgaz’a kavuşuyor

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, gazetemize yaptığı ziyarette Gençlik Caddesine 30 Kasım Cuma gününden itibaren doğalgaz verileceğini müjdeledi

Gençlik Caddesi Doğalgaz’a kavuşuyor

Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, gazetemize yaptığı ziyarette doğalgaz müjdesi verdi.

Akmercan Doğalgaz Dağıtım Şirketi Bölge Müdürü Necmettin Erikçi’den doğalgaz çalışmalarıyla ilgili aldığı bilgileri yaptığı ziyarette gazetemizle paylaşan Başkan Belovacıklı, Gençlik Caddesi’ne 30 Kasım Cuma günü itibariyle doğalgaz arzı sağlanacağını müjdeledi.

Doğalgaz hattının döşenmesiyle kilit parke taşı yerleştirme çalışmalarının sürdüğünü söyleyen Başkan Belovacıklı, “9,5 yıl önce ‘Gerze’de yolu yapılmamış sokak kalmayacak’ diyerek göreve başlamıştık. Gerze’nin sorunlarını biliyorduk ve bu doğrultuda da birçok projeyi hayata geçirdik. Ancak Gençlik Caddesi mevkiinde gerek elektrik hatlarının yeraltına alınma projesi, gerekse doğalgaz projesi sebebiyle yolu bir türlü modern hale getirememiştik. Özellikle doğalgaz çalışmalarından sonra gelen yağışlarla birlikte de vatandaşlarımız ciddi mağduriyet yaşıyorlardı. Doğalgaz çalışmalarının tamamlanmasını beklediğimiz bölgede hatların döşenmesinin ardından biran önce işe koyulduk. Bu doğrultuda oldukça bozulan zemini düzlememizin ardından kum serme işlemlerine ve kilit parke taşı yerleştirme işlemlerine başladık. Bir bölümünü tamamladığımız bölgede hava muhalefeti de izin verdiği müddetçe biran önce çalışmaları tamamlayıp vatandaşımın mağduriyetini gidermeyi planlıyoruz” dedi.

  

Seda ŞengülSeda Şengül