Güncel
Giriş Tarihi : 23-05-2022 10:28   Güncelleme : 22-05-2023 11:29

Gençlik Haftası Doğa Yürüyüşü ile sona erdi

Davranışsal Bağımlılık İle Mücadele Seferberliği ve Gençlik Haftası kapsamında doğa yürüyüşü gerçekleştirildi

Gençlik Haftası Doğa Yürüyüşü ile sona erdi

“Dünyayı Ekrana Sığdırma'' sloganıyla başlayan ve ''toplumun tüm kesimlerinin katılımıyla bağımlılık ile mücadele'' hedeflenen ''Davranışsal Bağımlılık İle İlgili Mücadele Seferberliği'' etkinliklerinden olan, doğa yürüyüşü geniş bir katılımla gerçekleşti.

Gençlik Haftası kapsamında İlçemiz Cennet Suyundan başlayıp İdemli Mesire alanında son bulan ''Doğa Yürüyüşü'' etkinliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gerze Belediyesi ile GERDAK (Yeşil Gerze Dağcılık, Doğa ve Gençlik Spor Kulübü) iş birliği ile yapıldı.

Yürüyüşün son durağı olan İdemli Mesire Alanında Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin müzik ziyafeti eşliğinde piknik etkinliği düzenlendi.

Yürüyüş etkinliğine Kaymakam Refiki Özgü Özen, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su, İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü İsmail Karaman, Yeşil Gerze Dağcılık, Doğa ve Gençlik Spor Kulübü, öğretmen ve öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katılım sağladı.

AdminAdmin