Güncel
Giriş Tarihi : 22-07-2021 13:36

‘Gereken Hassasiyet Gösterilmeli’

Vatandaşlar, boş kalan dezenfektan kutularına tepki gösterdiler

‘Gereken Hassasiyet Gösterilmeli’

İlçemizde banka, ATM, postane önleri ile belirli noktalara yerleştirilen dezenfektan kutularının boş kalması vatandaşların dikkatini çekti.

Banka, postane, market ve bunun gibi vatandaşlar tarafından sıkça ziyaret edilen kurum ve kuruluşlar, korona virüsün ülkemizde görülmeye başladığı ilk zamanlardan itibaren virüsün yayılmasını en aza indirgemek için bazı önlemler almaya başlamıştı.

Bu kapsamda banka, ATM, marketlere vatandaşların uyması gereken sosyal mesafeyi belirtmek için bantlar çekilmiş, vatandaşların kolayca erişebileceği noktalara ise dezenfektan kutuları yerleştirilmişti.

Bayram tatili ile birlikte nüfusun iyiden iyiye katlandığı bugünlerde dezenfektan kutularının boş kalması vatandaşların dikkatinden kaçmadı.

Sosyal medya üzerinden bizlere ulaşan ve bu durumun göz ardı edilmemesi gereken bir konu olduğunu belirten vatandaşlar, “ilçemizde nüfusun 2 belki de daha fazla katlandığı bu günlerde sağlığımıza çok dikkat etmemiz gerekiyor. Bu yüzden sıklıkla ziyaret ettiğimiz ATM önlerinde boş kalan dezenfektan kutularının doldurulmasını yetkililerden rica ediyoruz.

Çünkü görgü seviyesi düşük bazı insanlar çöp kutusu bulamayıp bir de bu boş kalan dezenfektan kutularını çöp kutusu olarak kullanıyor. Kutuların doldurulması sağlığımız açısından önem arz ederken neden olan görsel kirliliğin de ortadan kalkmasına vesile olacak” ifadelerinde bulundular.

AdminAdmin