Güncel
Giriş Tarihi : 12-12-2020 14:43   Güncelleme : 12-12-2020 15:02

Geri Dönüşüm Kafesinde Yangın

Geri dönüşüm kafesinde çıkan yangın Gerze Belediyesi İtfaiye Ekipleri tarafından söndürüldü

Geri Dönüşüm Kafesinde Yangın

Olay, dün 16:00 sıralarında ilçemiz eski cezaevi arkasında bulunan geri dönüşüm kafesinde meydana geldi.

Neden ve nasıl çıktığı bilinmeyen yangını görenler durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Gerze Belediyesi İtfaiye Ekipleri yangına müdahale ederek kontrol altına alırken geri dönüşüm kafesinde maddi hasar meydana geldi.

Gerze Yalı Geri Dönüşüm’de sosyal medya hesapları üzerinden konu ile ilgili bir yazı paylaşarak vatandaşlardan daha duyarlı olmalarını istedi. Gerze Yalı Geri Dönüşümün paylaştığı yazı; “Bu görüntüler Gerze geri dönüşüm kafesimize ait görüntüler. Kafesin üzerinde içine hangi atıkların atılması gerektiği ile ilgili ayrıntılı bilgiler içermektedir. Kaldı ki içi karton dolu bir kafese neden yanıcı bir madde atılabilir ki?

Yapılan bu sorumsuz davranış büyük bir yangına yol açıp, can kayıplarına sebep olabilirdi.Lütfen ama lütfen hangi atıkları atmanız gerektiğini iyi okuyalım, bireysel sorumluluklarımızın farkına varıp elimizi biraz vicdanımıza koyup hareket edelim.

Bu kafesler, bu iş sayesinde ilçede birçok insan çalışıp parasını kazanmakta. İşimizi en iyi şekilde en başından beri yapmaya çalışıyoruz.

Lütfen emeğimizi hiçe saymayın, emeğimizin sömürülmesine izin vermeyin.”

AdminAdmin