Güncel
Giriş Tarihi : 02-08-2018 12:16   Güncelleme : 02-08-2018 13:03

Gerze Adliyesinde Değişiklik

HSK’nın yaz kararnamesi ile Gerze Adliyesinde görevli Cumhuriyet Savcılarının görev yerleri değişti

Gerze Adliyesinde Değişiklik

Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi 2018 Yılı Ana Kararnameleriyle 3 bin 320 hakim ve savcının görev yerini değiştirdi.

Yayımlanan kararname ile İlçemiz Cumhuriyet Savcıları Eray Burak Buyruk ve Erhan Bilgili’nin de görev yerleri değişti.

Savcı Buyruk, Samsun Cumhuriyet Savcılığına atanırken Bilgili ise Şanlı Urfa Akçakale Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Gerze Adliyesine ise Konya Hadim Cumhuriyet Savcısı Kadir Kocakaya ve Iğdır Aralık Cumhuriyet Savcısı Ümit Kurnaz atandı.

Sinop’ta da 6 hakim ve savcı başka illere görevlendirilirken değişik illerden 8 hakim ve savcı ise Sinop’a görevlendirildi. Sinop’tan değişik illere görevlendirilen ve değişik illerden Sinop’a görevlendirilen hakim ve savcılar şu isimlerden oluştu.

Sinop Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Hasan Kol Samsun Bölge Adliye Mahkemesi Üyeliği’ne, Sinop Hakimi Fatma Maden Öz İstanbul Hakimliği’ne, Sinop Hakimi Halim Aslan Sivas Hakimliği’ne, Sinop Cumhuriyet Savcısı Tuğçe Çeri Bursa Cumhuriyet Savcılığı’na, Sinop Cumhuriyet Savcısı Mithat Öz İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’na, Sinop Cumhuriyet Savcısı Dilvin Atasay Aslan İskenderun Cumhuriyet Savcılığı’na atanırken Şırnak Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Faruk Kıl Sinop Ağır Ceza Mahkemesi Başkanlığına, Şırnak Hakimi İlham Yıldız Kıl Sinop Hakimliğine, Mesudiye Hakimi Gülay Mete Durukalp Sinop Hakimliğine, Şanlıurfa Hakimi Gazanfer Bozdağ Sinop Hakimliğine, Tortum Cumhuriyet Savcısı Emrullah Deligöz Sinop Cumhuriyet Savcılığına, Kiğı Hakimi Kübra Acar Sinop Hakimliğine, Nurdağı Cumhuriyet Savcısı Burak Balcı Sinop Cumhuriyet Savcılığına, Hozat Cumhuriyet Savcısı Enes İslam Karaismailoğlu Sinop Cumhuriyet Savcılığına atandı.

Seda ŞengülSeda Şengül