Güncel
Giriş Tarihi : 16-08-2020 14:20   Güncelleme : 16-08-2020 15:20

Gerze Avcılar Kulübü Açıldı

Yapımına 2019 tarihinde başlanan ve 2020 yılında inşası tamamlanarak Gerze Avcılar Kulübüne kiraya verilen, kulüp binası geniş bir katılımla açıldı.

Gerze Avcılar Kulübü Açıldı

Kulübün açılış kurdelesini Kulüp binasının yapımını başlatan eski Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Öz, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Gerze Belediye Meclis Üyesi Ümit Akça, Eski Dikmen Belediye Başkanı Hüseyin Yüksek, Ak Parti Eski İlçe Başkanı Vahdettin Özdemir, ve çok sayıda avcının katılımıyla gerçekleşti.

Kulübün temelini atan eski Başkan Osman Belovacıklı, buranın ilçemizdeki avcıların sabit bir yerinin olması düşüncesiyle temelini attıklarını kaydederek, kulübün tüm avcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum dedi.

Dernek Başkanı Hüseyin Kütük ise derneklerine kayıtlı 160 aktif üyenin olduğunu belirterek, Üyelerine daha iyi hizmet verebilmek, bilinçli avcılığa ön ayak olabilmek, onların rahat ve huzurlu vakit geçirmelerini sağlamak olduğunu kaydetti.

Dernek Başkanı Hüseyin Kütük yönetim kurulunun ise kasım Uyanıksoy, Bedri Yıldız, Uğur Çetin, Ümit Dereli şeklinde oluştuğunu kaydetti.

hakan akbaşhakan akbaş