Güncel
Giriş Tarihi : 14-08-2021 16:19   Güncelleme : 14-08-2021 17:03

Gerze, Ayancık için tek yürek oldu

Gerze halkı, Ayancık’ın yaralarını sarmak için canla başla çalışıyor

Gerze, Ayancık için tek yürek oldu

Ayancık halkının ihtiyaçlarını bir nebze de olsa karşılayabilmek için Gerze Belediyesi’nin başlattığı yardım kampanyasına Gerzeliler tam destek sağladılar. Ekmekten suya, bebek bezinden kuru bakliyata kadar, az çok demeden yardıma koşan Gerze halkının yardımlarını Gerze Belediyesi, Ayancık ilçesine ulaştırdı.

Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Belediye Meclis Üyesi Hamide Ceren Erdoğan, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, yönetimi ve parti üyeleri, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Destek Hizmetleri ve İtfaiye Müdürü Necmettin Demircan ve Belediye Personelleri Gerze halkının desteklerini Ayancık halkıyla buluşturdu.

TEMİZLİK ÇALIŞMALARI İÇİN DE YARDIMA KOŞTULAR

Gerze’den Ayancık’a giden 54 kişilik ekip, Ayancık’ta ki temizlik işleri için büyük bir özveriyle çalışmalarını sürdürdü.

Belediye Başkanı Cevat Şensoy konuyla ilgili olarak, “afetin olduğu günden bu yana gece gündüz biz burada afetzedelere yardım etmeye çalıştık. Bugün Ayancık ilçesi Cevizli Mahallesi’ni temizlemeye geldik. Cevizli’yi inşallah el birliği ile temizleyeceğiz” diye konuştu.

Ak Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt ise, “bugün yine afet bölgesindeyiz. Ayancıklı hemşehrilerimizin yanındayız. Gerze Belediyesi ve partili - partisiz gönüllü bütün vatandaşlar Ayancık’ı temizlemek için buradalar. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.  

AdminAdmin