Güncel
Giriş Tarihi : 05-08-2015 17:43   Güncelleme : 05-08-2015 14:13

Gerze Belediyesi Ağustos ayı Meclis Toplantısı Yapıldı

Gerze Belediyesi Meclis Toplantısı 5 Ağustos’ ta saat 14.00 ‘da Belediye Meclis Toplantı Salonunda Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı Başkanlığında Yapıldı

Gerze Belediyesi Ağustos ayı Meclis Toplantısı Yapıldı
 Yapılan toplantıda alınan kararlar şu şekilde;

1.       İstanbul Ataşehir Belediyesi tarafından Gerze Belediye bünyesine hibe edilen araç oy birliği ile kabul edilmiştir

2.       İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından ek hizmet binası yapımı için talep edilen 60 m2’si Belediyeye ait olan taşınmazın İlçe Jandarma Komutanlığına tahsis edilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

3.       Gerze Belediyesine ait Gerze Turizm Tic. Ltd. Şti Ayşegül Giginoğlu oy birliği ile Müdür Tayin edilmiştir.

4.       Sinop-Samsun Karayolu inşaatında meydana gelen heyelan nedeniyle zarar gören kanalizasyon hattının tamir ettirilmesi oy birliği ile kabul edilmiştir.

Ayrıca Gündem dışı konuşmada Ak Partili Belediye Meclis Üyesi Mustafa Çelik günden güne büyüyen ilçenin hala doğru dürüst bir plajı olmadığını bu noktada Değirmenler Mevkiinin Plaj yeri olarak düzenlenmesiyle ilgili fikrini dile getirdi. Daha sonra söz alan Başkan Belovacıklı buranın Karayollarına ait olduğunu Belediye olarak orada herhangi bir çalışma yapılmasının uygun olmayacağını ifade etti.

Meclis Üyesi Mustafa Çelik spor kulüpleri ve vatandaşların desteğini arkasına alarak şehir stadının adının Mustafa Ünlütürk stadı olarak değiştirilmesi ve bunun için imza toplanması önerisinde bulundu. Yaşlılar evinin akıbeti ile ilgili de soru yönelten Çelik, ihalesinin yapıldığı ve en kısa sürede çalışmalara başlanacağı bilgisini aldı. 

Seda ŞengülSeda Şengül