Güncel
Giriş Tarihi : 27-10-2021 15:39   Güncelleme : 27-10-2021 16:34

Gerze Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

Gerze Belediyesi genişlettiği araç filosunu için kurban kesim töreni gerçekleştirdi

Gerze Belediyesi Araç Filosunu Genişletti

1 adet Engelli ve Yaşlı Taşıma Aracı, 1 adet 16+1 Transit Minibüs, 200 bin TL maliyetle Vidanjöre Kanal Açma Mekanizması, 6+1 m³ Çöp Kamyonu, Semi Treyler, 2021 Model Zabıta Hizmet Aracı ve 2021 Model Resmi Hizmet Aracı Gerze Belediyesi araç filosuna dâhil edildi.

Kazandırılan araçlar için belediye binası önünde kurban kesim töreni gerçekleştirilirken törene, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, AK Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Gerze Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Su, Gerze Emniyet Müdürü Erol Ulaş, Gerze Hastane Başhekimi Dr. Adem Özkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yılmaz Ceylan, Ak Parti Gerze Koordinatörü Cemalettin Koca, , İl Genel Meclis Üyesi  Ahmet Burma, Gerze AK Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt, MHP İlçe Başkanı Murat Aşıcı, İYİ Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, belediye çalışanları ve vatandaşlar katılım sağladı.

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, araç filosunun Gerze’ye hayırlı olmasını temenni ederek “belediye demek insanların yaşamına dokunan bir organizasyon demektir. Belediye vatandaşa verdiği hizmetleri araç, gereç ve personelleri ile sağlıyor. Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy,  araç filosunu genişletmek için büyük mücadele verdi” ifadelerinde bulundu.

Kurban kesim töreninde konuşma yapan İl Başkanı Uğur Giresun, çok yakında Gerzelilere ‘Tekstil Kentle’ ilgili müjde vereceklerini belirterek, araçların Gerze’ye hayırlı olmasını diledi. Giresun, “Belediyemizin Gerze’ye kazandırdığı araç filosu artarak devam edecek. Gerze AK Belediyecilikle buluştuktan sonra ne vaat ettiysek hepsini tamamlayarak Gerzelilerin önüne çıkacağız” diye konuştu.

İlçemizin her şeyin en iyisine layık olduğunu belirten Belediye Başkanı Cevat Şensoy,  ilçemizde daha hızlı ve daha verimli hizmet verebilme adına araç filosuna yeni araçlar kazandırdıklarını belirtti.

Belediye Filosuna kazandırılan araçların kurban kesim töreninde konuşma yapan Şensoy, “Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar en verimli hizmeti verebilmek adına ilk olarak; Belediyemiz bünyesindeki Transit Minibüsü 25 bin TL maliyetle Engelli Aracına dönüştürdük.

Bununla birlikte 133 bin TL maliyetle 16+1 Transit Minibüsü filomuza dâhil ettik. Aynı zamanda Çevre Şehircilik Bakanlığımız tarafından hibe ile 6+1 m³ Çöp Kamyonu ’nu filomuza kazandırdık. Devamında ise bünyemizde bulunan Vidanjöre 200 bin TL maliyetle Kanal Açma Mekanizması taktırarak daha hızlı çözüm için önemli bir kazanım sağladık. 2021 yılında ise 375 bin TL maliyetle Semi Treyler, 172 bin TL maliyetle 2021 model Zabıta Hizmet Aracı, 205 bin TL maiyetle İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nde kullanılmak üzere 2021 model Resmi Hizmet Aracını filomuza kazandırdık.

Şeffaf bir yönetim anlayışı içerisinde olacağımıza dair sizlere söz vermiştim. Bu doğrultuda da bu gün ilçemize kazandırdığımız Araç Filosunun maliyetlerini tüm açıklığıyla sizlere anlatmak istedim” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Gerze Müftüsünün yapmış olduğu duanın ardından kurban kesim töreni gerçekleşti. Tören yapılan ikramın ardından son buldu.

AdminAdmin