Güncel
Giriş Tarihi : 07-06-2023 11:52   Güncelleme : 07-06-2023 11:55

Gerze Belediyesi ‘Daha Yeşil Bir Gerze için’ çalışmalarını sürdürüyor

Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri daha yeşil bir Gerze için çalışmalarını sürdürüyor

Gerze Belediyesi ‘Daha Yeşil Bir Gerze için’ çalışmalarını sürdürüyor

Yaz aylarında yoğun misafir akımına uğrayan ilçemiz Gerze Belediyesi tarafından yaz için hazırlanmaya devam ediyor. 
Gerze Belediyesi tarafından ilçemizde altyapı, üstyapı ve temizlik alanında bir çok bölgede çalışmalar yürütülürken Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri de Gerze’yi güzelleştirmeye devam ediyor.  
Yeşil alan düzenlemeleri, peyzaj çalışmaları gibi birçok alanda kullanmak üzere Gerze Belediyesinin kendi serasında ürettiği çiçeklerin dikim çalışmaları için gereken çalışmalar yapılmış bu kapsamda ekipler tarafından Milli Mücadele Anıtı önü ve sahil bandı boyunca peyzaj çalışmaları sürdürülmeye devam ediyor. 
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, Gerze’ yi marka ilçe haline getireceklerini kaydetti. 
Şensoy, “Gerze’mizi güzelleştirmeye devam ediyoruz.Kendini Gerze’mize adamış değerli personelimizle birlikte Gerze’mizi her alanda marka ilçe haline getireceğiz.Gerze’mizde bir çok alanda çalışma yürütürken diğer taraftan da sahil bandı güzergahı boyunca peyzaj çalışmalarına yoğunluk verdik.  Yaz aylarında vatandaşlarımızın en uğrak noktası olarak bilinen Gerze sahili bu sezonda da ziyaretçilerini etkilemeye devam edecek” ifadelerini  kullandı. 

AdminAdmin