Güncel
Giriş Tarihi : 09-12-2022 11:04   Güncelleme : 09-12-2022 11:15

Gerze Belediyesinden örnek ‘Belediyecilik’

Gerze Belediyesinin, vatandaşların daha kolay hizmet alabilmesi için başlattığı çalışmalar sona erdi

Gerze Belediyesinden örnek ‘Belediyecilik’

Şeffaf Belediyecilik ve vatandaşların Belediye Hizmet Binası içerisinde iş ve işlemlerini daha kolay, daha rahat çözüme kavuşturabilmesi anlamında zemin katta yapılan çalışmalarda sona gelindiği belirtildi.

Tahsilat, Su Tahakkuk ve Abonelik ile Emlak Tahakkuk gibi vatandaşların en çok ziyaret ettiği birimlerde Belediye Hizmet Binası içerisinde banko sistemine geçilirken, karmaşa yaşanmaması adına da sıramatik sisteminin hayata geçirildiği kaydedildi.

Şeffaf Belediyecilik anlayışı doğrultusunda bina içinde yapılan yenilikler hakkında konuşan Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, “göreve başladığımızda vatandaşlarımızın iş ve işlemlerini yürütmekte zahmet çektiğini gördük. Bu doğrultuda da uygun koşulların oluşmasıyla birlikte Tahsilat, Su Tahakkuk ve Abonelik ile Emlak Tahakkuk birimlerimizi banko sistemine geçirerek bir araya topladık. Sıramatik ile birlikte de çözüm odaklı ve zahmetsiz bir işleyiş ortaya koyacağız. Ayrıca, Beyaz Masa, Bilgi İşlem ve Zabıta Müdürlüğümüzü de yine zemin kat içerisinde konuşlandırdık. Halkımıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin