Güncel
Giriş Tarihi : 24-02-2023 15:54   Güncelleme : 03-03-2023 12:40

Gerze Belediyesinden yol genişletme çalışması

İlçemiz Atatürk Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi Jandarma Kavşağında yol genişletme çalışması yapıldı

Gerze Belediyesinden yol genişletme çalışması

Gerze Belediyesi sorumluluk alanında olan yolları daha konforlu ve güvenli hale getirmek için yol bakım ve onarım çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Bu çalışmalar kapsamında son olarak Jandarma Kavşağı olarak bilinen kavşakta Gerze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri yol genişletme çalışması yaptı.

Gerze Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen çalışmaları İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş ve Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kalfaoğlu ile yerinde inceleyen Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, hem sürücüler hem yayalar için tehlike arz eden jandarma kavşağının yapılan düzenleme ile daha güvenilir bir hale getirildiğini söyledi.

Başkan Şensoy konuyla ilgili olarak,  “üst yapıda onarım ve yenileme çalışmalarımız devam ediyor. Son olarak Atatürk Mahallesi İbrahim Ağa Caddesi güzergâhında yol genişletme ve kaldırım çalışmaları sağlanırken, birçok trafik kazasına sebep olan Jandarma Kavşağında da genişletme çalışması uyguladık. Malzeme serilen bölgede ilerleyen günlerde asfaltlama çalışması yaparak hizmete açacağız” diye konuştu.

AdminAdmin