Güncel
Giriş Tarihi : 28-12-2016 15:01   Güncelleme : 05-01-2017 14:51

Gerze Çarşı Grubu; ''ACININ RENGİ OLMAZ''

Gerze Çarşı Grubunun şehit olan polislerimiz ve vatandaşlarımız için hazırladıkları pankart vatandaşların takdirini topladı

Gerze Çarşı Grubu; ''ACININ RENGİ OLMAZ''
 Gerze Çarşı Grubundan Ergin Öztürk, Murat Yılmaz, Rıza Belovacıklı, Ersan Arat, Zühtü Can Çaça, Çağlar Türk, Yaşar Çakır, Korhan Arat ve Emrah Yılmaz terör saldırılarında Şehit olan polislerimizi ve vatandaşlarımızı unutmayarak sergiledikleri duyarlı hareketler ile gönülleri fethetti.


Grup ''Acının Rengi Olmaz'' diyerek İstanbul'daki terör saldırısında hayatını kaybeden  Fenerbahçeli Mustafa Berkay Akbaş'ın takımının formasıyla çekilmiş fotoğrafını ilçemiz Süleyman Seba Beşiktaş Parkı'ndaki panoya astılar.

Yaptıkları bu şık hareketle vatandaşların takdirini toplayan grup yaptığı açıklamada; “Acının rengi olmaz. Mustafa Berkay Akbaş, geleceğimizin teminatı olarak gördüğümüz bir kardeşimizdi. Fanatik bir Fenerbahçe taraftarı olan Mustafa Berkay Akbaş’ın Fenerbahçe formalı fotoğrafını da parka konumlandırarak acının rengi olmadığını göstermek istedik. Bu pankart ebediyen burada kalacaktır. Bu vesileyle vatani görevini yaparken şehit düşen polislerimiz ve Mustafa Berkay Akbaş kardeşimize Allah’tan rahmet ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz” ifadelerinde bulundular.

 

Seda ŞengülSeda Şengül