Güncel
Giriş Tarihi : 03-06-2023 14:13   Güncelleme : 03-06-2023 14:26

Gerze’ de park ve bahçeler renkleniyor

Gerze Belediyesi ekipleri, ilçemizi yaz için hazırlamayı sürdürüyor: Ekipler ilçemizi rengârenk kılmak için çiçek ve süs bitkisi ekimi çalışmalarına başladı

Gerze’ de park ve bahçeler renkleniyor

Yaz aylarında yoğun misafir akımına uğrayan ilçemiz Gerze Belediyesi tarafından yaza hazırlanmaya başladı. Gerze’ yi her mevsim rengârenk yapmak için çiçek ve süs bitkisi ekimini gerçekleştiren Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz çiçeklerinin ekimi için çalışmalarını birçok noktada sürdürmeye devam ediyor.

Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri yaz mevsimi öncesi peyzaj düzenleme ve mevsimlik çiçek dikimine başladı. Yeşil alan düzenlemeleri, peyzaj çalışmaları gibi birçok alanda kullanmak üzere Gerze Belediyesinin kendi serasında ürettiği çiçeklerin dikim çalışmaları için gereken çalışmalar başladı. Kış çiçekleri yerine yaz çiçeklerinin ekilmesi için belirlenen noktalarda temizlik ve bakım çalışmaları yapan ekipler aynı zamanda toprak çapalama ve bakımının da eş zamanlı olarak yürütüyor.

Yaz aylarında vatandaşların vakit geçirdiği park, bahçe ve yeşil alanlarda çalışmalar yürütülürken Gerze Belediyesi ekipleri, parklardaki tamirat, yeşillendirme, çapalama, bakım, çiçek dikimi, çim biçme, peyzaj, temizlik işlerini de gerçekleştiriyor.

Sabahın erken saatlerinde ilçemizdeki çalışmalarını başlatan ve günün geç vakitlerine kadar devam eden Gerze Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Gerze’ nin yeşillendirilmesi, güzelleştirilmesi ve vatandaşların daha bakımlı parklarda vakit geçirmeleri amacıyla çalışmalarını kesintisiz olarak sürdürüyor.

AdminAdmin