Güncel
Giriş Tarihi : 13-05-2023 14:11   Güncelleme : 13-05-2023 14:33

Gerze’ de Trafik Haftası etkinlikleri

Gerze’ de 6-12 Mayıs Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla etkinlikler düzenlendi

Gerze’ de Trafik Haftası etkinlikleri

Karayolu Trafik Güvenliği Haftası dolayısıyla İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından "Bu Yolda Sana Çok Güveniyoruz" sloganıyla bir etkinlik düzenlendi.

Etkinlik kapsamında, İlçe Kaymakamı Tekin Dundar’ ın da katıldığı uygulama noktasında, sürücülere ve vatandaşlara trafik kurallarıyla ilgili hatırlatmalarda bulunuldu.

Gerze Kaymakamı Tekin Dundar’ da, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Trafik ekipleri tarafından Trafik Haftası kapsamında yapılan trafik uygulamasına katıldı. Kaymakam Dundar, sürücü ve yolculara trafik uyarıları ile birlikte bilgilendirme broşürlerini takdim ederken, hayırlı yolculuklar temennisinde bulundu.

Etkinliğe katılan Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, uygulama noktasında vatandaşları, çocukları ve sürücüleri proje çerçevesinde bilgilendirdi. Etkinliğe, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze İlçe Jandarma Komutanı Üst. Ali Su, Gerze İlçe Emniyet Müdürü Erol Ulaş, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Jandarma Komutanlığı trafik personelleri katılım sağladı.

AdminAdmin