Güncel
Giriş Tarihi : 01-10-2019 11:25   Güncelleme : 01-10-2019 11:47

Gerze'de Yeni Bir Hayat Başlıyor!

İlçemizde konut ve yaşam alanı kavramlarını yeniden tanımlayarak bölgeye farklı bir soluk getireceğini belirten Hüseyin Yüksek, villa projesinin çalışmaları resmen başladığını kamuoyuyla paylaştı.

Gerze'de Yeni Bir Hayat Başlıyor!

Proje çalışması ile ilgili olarak gazetemize gönderilen açıklamada : “Gerzeli iş insanı Hüseyin Yüksek güvencesiyle "Gerze 1956" projesi kapsamında hayata geçecek olan projenin hazırlık çalışmaları son hızıyla devam ediyor. Doğanın Kalbinde Size Özel Bir Hayat "Sakin şehir unvanına sahip Gerze'de, betonların ve yapaylığın arasından sıyrılarak insanların nefes alabilecekleri, yaşam tarzlarını ve standartlarını yeniden belirleyecek eşsiz bir proje ihtiyacı vardı" diyern Yüksek, "İşte biz bunu başarma gayesiyle yola çıktık. İlçemizin potansiyelini değere dönüştürecek, bölgenin aydınlık yüzü olacak, insanların bu karmaşadan kurtulup doğanın kalbinde müstakil bir hayat sürecekleri vizyoner bir projeyi hayata geçiriyoruz. Her bir detayı üzerinde titizlikle durduğumuz proje hayata geçtiğinde, Sinop çevresinin en eşsiz konut projesi olacak."

Detaylar çok yakında!

Sinop çevresinde başka bir örneği olmayan projenin ilk adımları ise resmi olarak atıldı. Önümüzdeki günlerde ismi açıklanarak kamuoyuna sunulacak projenin, mimari ve statik çalışmaları ise tamamlandı. Bununla birlikte tanıtım faaliyetlerinin de yoğun bir şekilde devam ettiği projede, profesyonel bir modelin rol aldığı tanıtım filmi ile tüm katalog, broşür ve sosyal medya çalışmaları çok yakında gün yüzüne çıkacak.”denildi.

hakan akbaşhakan akbaş