Güncel
Giriş Tarihi : 31-01-2022 10:24   Güncelleme : 03-02-2022 11:48

Gerze Devlet Hastanesi’ne Yeni Müdür

Yeni İdari ve Mali İşler Müdürü Barbaros Mehmet Şengün, ilçemizdeki görevine başladı

Gerze Devlet Hastanesi’ne Yeni Müdür

Hastanemizde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yaparken Sinop Atatürk Devlet Hastanesi’ ne Destek ve Kalite Hizmetleri Müdürü olarak atanan Yavuz Çalışkan’ ın yerine Durağan Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü Barbaros Mehmet Şengün atandı.

Gerze Devlet Hastanesi’ne kısa bir süre önce ataması gerçekleştirilen İdari ve Mali İşler Müdürü Barbaros Mehmet Şengün ilçemizdeki görevine başladı.

Şengün, Gerze Devlet Hastanesi diş ünitesinin, diyaliz ünitesinden boşalan 2. kata taşımayı hedeflediklerini, burada daha konforlu bir ortamı oluşturulabilmeyi düşündüklerini kaydederken diş ünitesinden boşalan alana ise yoğun bakımla ilgili çalışmalar yapılacağını sözlerine ekledi.

Barbaros Mehmet ŞENGÜN Kimdir?

1986 Sinop Merkez’ de doğdu.  Durağan Sağlık Meslek Lisesi (Tıbbi Sekreterlik), Anadolu Üniversitesi Açık öğretim Fakültesi Sağlık Yönetimi Lisans Bölümü mezunudur. 2007 yılında Sinop Merkez 1 Nolu Sağlık Ocağında Sağlık Memuru (Tıbbi Sekreter) olarak göreve başlamış olup, daha sonra Sinop Merkez Toplum Sağlığı Merkezi, Sinop İl Ambulans Servisi. 08/10/2019 tarihinden 25.01.2022 tarihine kadar Durağan Devlet Hastanesinde İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görev yapmıştır.

26/01/2022 tarihinden itibaren Gerze Devlet Hastanesi İdari ve Mali İşler Müdürü olarak görevine devam etmektedir.

AdminAdmin