Güncel
Giriş Tarihi : 19-07-2017 12:19   Güncelleme : 19-07-2017 13:10

Gerze İcra Müdürü Ali Bayır'ın tayini çıktı

İlçemizde 3 yıldır İcra Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Ali Bayır'ın, Çorum merkeze icra müdür yardımcısı olarak tayini çıktı.

Gerze İcra Müdürü Ali Bayır'ın tayini çıktı
 2014 yılında Gerze'de İcra Müdürü olarak göreve başlayan Ali Bayır'ın, Çorum merkeze tayini çıktı.

İcra Müdürleri ve müdür yardımcılarının naklen atanmasına ilişkin yayınlanan yaz kararnamesiyle Gerze İcra Müdürü Ali Bayır'ın, Çorum merkeze icra müdür yardımcısı olarak tayini çıktı.

2014 yılından bu tarafa Gerze'de göreve devam eden Bayır'ın tayinin çıkması çalışma arkadaşları, esnaf ve vatandaşlar tarafından üzüntüyle karşılandı.

Veda ziyaretlerine başlayan Bayır, ilçemiz esnaflarından 19 Mayıs Mahallesi Muhtarı İdris Öztürk'ü, ziyaret etti. Öztürk'e veda ziyareti yapan Bayır, burada yaptığı açıklamada; ''Gerze, adına yakışan, sakin ve güzel bir kent. Burada çok güzel anılar ve izlenimler bırakarak ayrılıyorum. Gerze halkı uyumlu ve anlayışlı. Kanunlar çerçevesinde kimseyi üzmemeye çalıştım. Gerze'ye tam anlamıyla alışmışken ayrılmak zorunda kalmak üzüntü verici. Görevimiz icabıyla Gerze'de tabiri yerindeyse 'bal satar gibi sirke sattık' dedi. Kime hakkımız geçtiyse helal olsun diyen Bayır, çalışma arkadaşları ve Gerzeli vatandaşlardan da helallik istedi.

19 Mayıs Mahallesi Muhtarı İdris Öztürk'te, Müdür Ali Bayır'a, ziyaretinden dolayı teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi.

Ali Bayır Kimdir?

1987 Vezirköprü doğumlu. İlköğretimi Ladik'te, Lise öğrenimini Havza'da tamamladı. Yüksek öğrenimini ise Kırıkkale Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirerek tamamlayan Ali Bayır, ilk görev yeri olan Ağrı İcra Müdür yardımcılığının ardından 2014 yılında ikinci görev yeri olan Gerze'ye geldi. İlçemizde 3 yıl görev yaptıktan sonra Çorum'a tayini çıkan Ali Bayır, evli ve iki çocuk babası. 

Ercan Özcan / Gerzeninsesi

Seda ŞengülSeda Şengül