Güncel
Giriş Tarihi : 14-04-2015 21:58   Güncelleme : 14-05-2015 10:27

Gerze İmam Hatip Lisesinden Kutlu Doğum Etkinliği

İmam Hatip Lisesi Öğrencileri tarafından Kutlu doğum haftası nedeni ile bir etkinlik düzenledi.

Gerze İmam Hatip Lisesinden Kutlu Doğum Etkinliği
 Düzenlenen etkinliğe Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Garnizon Komutanı Jandarma yüzbaşı Murat Özcan, İlçe Müftüsü Ali Işık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, il Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Ak Parti Gerze İlçe Başkanı İzzet Karaman, Saadet Partisi Gerze İlçe Başkanı Hamit Çakır ve çok sayıda Gerzeli katıldı.


Kuran ı Kerim tilaveti ile başlayan açılış Müdür vekili İsmail Karaman'ın yaptığı selamlama konuşması ile devam etti. Kutlu Doğum Haftası'nın en iyi şekilde idrak edilmesi gerektiğini ifade eden Karaman, "Alemlere rahmet olarak gönderilen Peygamber Efendimizin hayatını, kendi yaşamımızda tatbik edersek, hiçbir sıkıntı ve sorunla karşılaşmayız. Günün anlamını en iyi bir şekilde bizlere anlatacak olan öğrencilerimizi tebrik ediyorum" dedi.

Müdür vekili İsmail Karaman'ın ardından program öğrenciler tarafından okunan ilahiler ve şiirler ile devam etti. Programda canlandırılan tiyatro gösterisi esnasında duygu dolu anların yaşandığı gözlemlenirken, Gerzelilerin programa olan ilgisi gözlerden kaçmadı.






AdminAdmin