Güncel
Giriş Tarihi : 09-03-2015 15:16   Güncelleme : 09-03-2015 21:45

Gerze Meslek Yüksekokulundan 8 Mart Programı

Gerze Meslek Yüksekokulu öğrencileri tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü sebebiyle bir program düzenlendi.

Gerze Meslek Yüksekokulundan 8 Mart Programı
8 Mart Dünya Kadınlar Günü il genelinde olduğu gibi Gerze'de de bir dizi etkinlik ve programla icra edildi. Kadınların yaşadıkları problemler ve şiddete karşı kadın dayanışması başlığı altında gerçekleşen programların bir diğeri de Gerze Meslek Yüksekokulunda yapıldı.


Gerze MYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. İbrahim Gökhan Ceylan, Öğretim Görevlisi Ersin Aslan, akademik personel ve çok sayıda öğrencinin katıldığı programın başında geçtiğimiz haftalarda yakılarak öldürülen Özgecan Aslan'ın anısına hazırlanan sinevizyon filmi, katılımcıların duygu dolu anlar yaşamasına neden oldu.

Sonrasında Kadın Hakları ve Kadın erkek eşitliği konulu video gösteriminin yanı sıra, öğrenciler tarafından Kadınların toplumda yaşamakta olduğu güncel problemlerden bahseden sunumlar katılımcılar tarafından büyük dikkat çekti.

Amalarının kadınların günümüz dünyasında yaşamakta olduğu problemlere karşı farkındalık yaratmak olduğunu dile getiren öğrenciler, Programın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkür ederek programı sonlandırdılar. 





AdminAdmin