Güncel
Giriş Tarihi : 02-04-2021 17:11   Güncelleme : 02-04-2021 17:37

Gerze MYO’da Görev Teslimi

Sinop Üniversitesi Gerze Meslek Yüksekokul Müdürlüğü'ne Öğr. Gör. Mehmet Keskin getirildi

Gerze MYO’da Görev Teslimi

4 yıldan bu yana GMYO Müdürlüğünü yürütmekte olan Sedat İpar’ın Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Turizm Fakültesi’ne naklen tayin olmasından dolayı boşalan GMYO Müdürlüğüne Gerze Meslek Yüksekokulu Turizm ve Otel İşletmeciliği Programı Öğr. Gör. Mehmet Keskin atandı.

Eskişehir Üniversitesine atanan Dr. Öğr. Üyesi Sedat İpar’a bugüne kadar GMYO’ya vermiş olduğu desteklerden ve hizmetlerden dolayı Keskin tarafından plaket takdim edildi. Keskin, İpar’a yeni görevinde başarılar diledi.

Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Öğretim Görevlisi Mehmet Keskin konuşmasında, müdürlük görevi atamasından dolayı Sinop Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nihat Dalgın’a teşekkür ederek sözlerine başladı.

Başta Meslek Yüksekokul Eski Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Sedat İpar olmak üzere önceki dönemde idari ve akademik hizmet veren tüm yönetici ve çalışanlarına bugüne kadar yaptığı çalışmalar dolayısıyla teşekkür etti. Yükseköğretimde kalite, çalışmalarının artarak devam edeceğini, kalite odaklı, merkezinde insan olan, öğrenciye hizmetin daha ön planda tutulacağı ve sürdürüleceği yeni bir yönetim anlayışının tesis edileceğini söyledi.

Keskin, “devraldığımız bu görevi daha iyi noktalara nasıl ulaştırabiliriz diye sorgulamak durumundayız. Çalışmalarımız süresince önceliklerimiz arasında paydaşlarımız olan tüm kurumlarla sürekli diyalog sağlanması ve sürdürülmesi için tüm enerjimizle çalışacağız” diye konuştu.

AdminAdmin