Güncel
Giriş Tarihi : 15-10-2016 16:35   Güncelleme : 16-10-2016 00:37

GERZE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU

1991 Yılından bugüne kadar bir türlü açılamayan Gerze Orman İşletme Müdürlüğünün açılışı büyük bir katılımla gerçekleşti

GERZE ORMAN İŞLETME MÜDÜRLÜĞÜNE KAVUŞTU
 Sinop Valisi Hasan İpek ise yapmış olduğu konuşmada, bugün birkaç mutluluğu bir arada yaşıyoruz. Ülke Ekonomisine 12 Milyon TL üretim yapan bir açılışı hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Bu yıl Sinop ilimizde 1 Milyon ağaç dikildi. İnsanların üç ağaç kesildi diye ülkenin başbakanına ölüm fermanı yazıldığı günlerden bugünlere geliyoruz. Sinoplular ülkesine, milletine, devletine bağlı insanlardır. Onlar en güzel hizmeti hakediyorlar diyerek Gerze İşletme Müdürlüğünün ilçemize hayırlı olmasını diledi.

Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş ise yapmış olduğu konuşmada 1991 yılından bugüne adeta Gerze insanının içinde uhde olarak kalmış olan Gerze İşletme Müdürlüğü’nün hep birlikte açılışını yapıyoruz. Bundan sonra Dikmenli, Gerzeli hemşerilerimiz Sinop ‘a gitmelerine gerek kalmayacak.

İşletme müdürlüğü sadece bir tabela değişikliğinden ibaret değil, aksine işletme müdürlüğü Gerze ve Dikmen’e yaklaşık yılda 10 Milyon TL’lik fayda sağlayacaktır. Bizler Gerzeli ve Dikmenli hemşerilerimizin taleplerinin ardından İşletme Müdürlüğünün her aşamasını büyük bir hassasiyet içinde takip ettik. Burada bizden önce hizmetleri ve katkıları bulunan bütün herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz,

Maviş, 2019 ‘a kadar yedi ayrı yatırımında Gerze’ye kazandırılması noktasında çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Kastamonu Orman Bölge müdürü Hüseyin Dinçer Bölgemizdeki 22. Orman İşletme Müdürlüğünün açılışını yapıyoruz. Gerze İşletme Müdürlüğü 27.06.2016 Bakanlar Kurulu kararı ile açıldı. Gerze ve Dikmen ilçemizdeki 61  Orman köyümüze hizmet verecek.

Gerze İşletme Müdürlüğü altı şeflikten oluşacak, yıllık 100 bin metreküp üretim gerçekleştirilecek. Biri Dikmen biri de Gerze olmak üzere iki tane mesire alanı yöre halkına yapılan hizmet ile vatandaşlara daha etkin hizmetlerimiz devam edecek. Gerze İşletme Müdürlüğü ilimize, ilçemize hayırlı olsun dedi.  

Açılışa Sinop Valisi Hasan İpek, Ak Parti Sinop Milletvekili Nazım Maviş, Gerze Kaymakamı Bülent Bayraktar, Sinop Garnizon Komutanı Şefaattin Serter, Kastamonu Orman Bölge Müdürü Hüseyin Dinçer, Gerze Belediye Başkanı Osman Belovacıklı, Ak Parti 25. Dönem Milletvekili Cengiz Tokmak, Sinop İl Emniyet Müdürü Yusuf Biner,  Ak Parti İl Başkanı Ali Çöpcü,  Ak Parti İlçe Başkanı İzzet Karaman, kurum amirleri, muhtarlar, kalabalık bir vatandaş topluluğu iştirak etti. 


hakan akbaşhakan akbaş