GERZE OTOGARINDA İLK KEPÇE VURULDU

Sözleşmesi imzalanan Gerze Şehirlerarası Terminal Projesinin yer teslimi gerçekleşti: İnşaat çalışmalarına başlandı

GERZE OTOGARINDA İLK KEPÇE VURULDU
15 Mayıs 2023 Pazartesi 12:34

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ un 31 Mart yerel seçimlerinde Gerzelilere verdiği sözlerden biri olan Şehirlerarası Terminal Yeri Projesinde geçtiğimiz günlerde anlaşmaya varılmış, yüklenici firma ile el sıkışılıp imzalar atılmıştı.

2 dönümü yeşil alan, 4 dönümü Küçük Sanayi Sitesi ve geri kalanı Gerze Otogar Yeri olarak ayrılan Gerze Şehirlerarası Terminal Projesinde ilk kazma dualar eşliğinde vuruldu. Yüklenici firmanın 400 gün içerisinde projeyi tamamlayıp belediyeye teslim edileceği kaydedilirken toplamda 10 yazıhane, 5 otobüs durağı, 1 taksi durağı ve minibüs durağı bulunacağı belirtilen otobüs terminalinde kafe, restoran gibi sosyal alanlar da bulunacağı ve tek kattan oluşacağı öğrenildi. Dualar eşliğinde kurban kesimi yapılarak başlayan törende konuşan Belediye Başkanı Cevat Şensoy katılımcılara proje hakkında bilgi verdi. Başkan Şensoy, projenin tamamlanmasıyla birlikte Gerze’nin en önemli ihtiyaçlarından birisini daha gidermiş olacaklarını keydederken İlçe Müftüsü Bayram Karar' ın yaptığı duanın ardından ilk kepçe vuruldu.

Gerçekleşen programa Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Müftüsü Bayram Karar, İl Genel Meclis Üyeleri İzzet Karaman ve Ahmet Burma, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.


İlgili Galeriler
Yorum Ekle
İsim
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yunus Sevgi - 2 hafta önce
İçme suyu konusu da dikkate alınmalı.
Avatar
bülent eryılmaz - 2 hafta önce
Yani taahhüt edilen proje, taahhüt süresinde, dolu dolu ve iktidar desteğinde 5 yıl (5X365=1825 gün) geçtiğinde tamamlanamamış olacak. Eğer 400 günde bitecekse. Çünkü seçimlere 276 gün kaldı. Yani yeni seçilecek belediye başkanlığı ekibi teslimleri yapacak, inşaat borçlarını ödüyor olacak. O zaman proje nasıl sizin olacak? Bir de hani küçük sanayi sitesi için anılan alanda 4-5 dönüm yer ayrılamıyordu? Güya Karayolları, otogarın yanında sanayi sitesi olmaz falan diyerek tahsisi yapmıyordu. Doğru bilgi hangisi acaba?
Misafir Avatar
aga ne anlatıyon - 2 hafta önce @bülent eryılmaz
derdin ne :) kime vuruyon anlamadım.

ödenek kim tarafından karşılanacak?
Avatar
SANCAKTAR - 2 hafta önce
sanyii lazım sanayiiiiii.sanayisi güçlü olmayan bir ilçeden hiçbirşey olmaz.oncak indi bindi yapar otobüs firmalarından para toplarsınız.bize sanayii lazım
Avatar
Mescit - 2 hafta önce
Büyük bir mescit isitoyruz yoksa oy vermeyiz.
sanayide kısmında oturan insanlara mescit lazım alooo %99 müslüman ülkede mescit yok adama gülerler beee