Güncel
Giriş Tarihi : 15-05-2023 12:34   Güncelleme : 17-05-2023 13:19

GERZE OTOGARINDA İLK KEPÇE VURULDU

Sözleşmesi imzalanan Gerze Şehirlerarası Terminal Projesinin yer teslimi gerçekleşti: İnşaat çalışmalarına başlandı

GERZE OTOGARINDA İLK KEPÇE VURULDU

Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy’ un 31 Mart yerel seçimlerinde Gerzelilere verdiği sözlerden biri olan Şehirlerarası Terminal Yeri Projesinde geçtiğimiz günlerde anlaşmaya varılmış, yüklenici firma ile el sıkışılıp imzalar atılmıştı.

2 dönümü yeşil alan, 4 dönümü Küçük Sanayi Sitesi ve geri kalanı Gerze Otogar Yeri olarak ayrılan Gerze Şehirlerarası Terminal Projesinde ilk kazma dualar eşliğinde vuruldu. Yüklenici firmanın 400 gün içerisinde projeyi tamamlayıp belediyeye teslim edileceği kaydedilirken toplamda 10 yazıhane, 5 otobüs durağı, 1 taksi durağı ve minibüs durağı bulunacağı belirtilen otobüs terminalinde kafe, restoran gibi sosyal alanlar da bulunacağı ve tek kattan oluşacağı öğrenildi. Dualar eşliğinde kurban kesimi yapılarak başlayan törende konuşan Belediye Başkanı Cevat Şensoy katılımcılara proje hakkında bilgi verdi. Başkan Şensoy, projenin tamamlanmasıyla birlikte Gerze’nin en önemli ihtiyaçlarından birisini daha gidermiş olacaklarını keydederken İlçe Müftüsü Bayram Karar' ın yaptığı duanın ardından ilk kepçe vuruldu.

Gerçekleşen programa Sinop Milletvekili Dr. Nazım Maviş, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İlçe Müftüsü Bayram Karar, İl Genel Meclis Üyeleri İzzet Karaman ve Ahmet Burma, AK Parti Gerze İlçe Başkanı Cumhur Kurt, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevile Aksu, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar da katıldı.

AdminAdmin