Güncel
Giriş Tarihi : 06-07-2022 13:43   Güncelleme : 07-07-2022 11:55

Gerze Sanayisinde Karavan Heyecanı

İlçemiz Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren PİKAS PVC Alüminyum Cam Balkon Sistemleri, karavan üretimi yapıyor

Gerze Sanayisinde Karavan Heyecanı

Son dönemlerde insanların doğa, deniz ve ucuz tatile yönelmelerinin ardından karavan turizmi bütün Dünya’ da olduğu gibi ülkemizde de tercih edilen bir alan haline dönüştü.

Bilhassa pandeminin ardından doğayla iç içe olmak isteyen vatandaşların tercih ettiği karavan sektörü beraberinde fiyatlarında yukarı çıkmasına sebebiyet verdi.

Artan talep, fiyatların oldukça yüksek olması neticesinde ilçemiz Küçük Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren PİKAS PVC Alüminyum Cam Balkon Sistemleri yetkilileri, bu noktada farklı bir çalışma yaparak karavan üretimine yöneldi.

Konuyla ilgili bilgisine başvurduğumuz Şükrü Şahin ve Kadir Gün, ürettikleri karavanların 7 metreye 3 metre eninde olduğunu, asma katının da bulunduğunu ve yaklaşık 25 m² kullanım alanına sahip olduğunu, şasesi dışındaki bütün alanların ağaç lambriden meydana geldiğini, içinde mutfak, wc, banyo, yatak odası ve oturma odası bulunduğunu kaydetti.

PİKAS PVC Alüminyum Cam Balkon Sistemleri yetkilileri şu ana kadar atölyelerinde birçok karavan yaptıklarını ve sahiplerine teslim ettiklerini belirtiler.

Şükrü Şahin ve Kadir Gün hobi bahçesi olanların, arıcılık yapan vatandaşların arazilerinde, bağlarında, bahçelerinde yaptırdıkları bu karavan sayesinde ev konforunda rahatça barındıklarını söyledi.

Tel.: Şükrü Şahin: 0541 544 38 66

Kadir Gün: 0536 512 66 23 

AdminAdmin