Güncel
Giriş Tarihi : 03-03-2021 16:50   Güncelleme : 03-03-2023 14:29

Gerze'ye Yakışmadı

Liman içi mevkiinde birkaç günden bu yana denize akan kanalizasyon, vatandaşların tepkisini çekti

Gerze'ye Yakışmadı

‘Mavi Bayrak’ alma yolunda ilerleyen ilçemize bu görüntülerin hiç yakışmadığını ifade eden STK ve vatandaşlar İlçemiz liman içi mevkiine akan lağımın hem görsel kirliliğe, hem de sağlık açısından kötü bir görüntü oluşturduğunu belirttiler.

Konuyla ilgili gerek gazetemizi arayan gerekse sosyal medya üzerinden durumu paylaşan vatandaşlar, “yaz gelsin, biran önce denize girelim diye heyecanla beklerken bu görüntüler bizi hem çok üzdü hem de hayal kırıklığına uğrattı dediler.

Yetkililerin konuyla ilgilenmesini ve hoş olmayan bu durumun çaresine hemen bakılmasını istiyoruz” diyerek düşüncelerini belirttiler.

Konuyla ilgili yetkililerden aldığımız bilgilere göre, yoğun kar yağışı nedeniyle kanalizasyon toplama ünitesindeki pompanın aralıksız bir şekilde çalıştığı bu nedenle de arıza verdiği belirtildi.

Pompa bozulduğu için de birkaç gündür kanalizasyonun limana aktığını fakat durumun düzeltilmesi noktasında Gerze Belediyesi’nin çalışmalarını sürdürdüğü ve en kısa sürede sorunun çözüleceği ifade edildi.

AdminAdmin