Güncel
Giriş Tarihi : 12-08-2021 15:11   Güncelleme : 12-08-2021 15:23

Gerze’den Afet Bölgelerine Gönül Köprüsü

Gerze Belediyesi personelleri afet bölgelerine yardım etmek için seferber oldu

Gerze’den Afet Bölgelerine Gönül Köprüsü

Sel felaketinin 2’inci gününde afet bölgeleri ve afetzedelerin yaralarını sarmak için çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Afetzedeler için tek yürek olup yardımlaştığımız bugünlerde Gerze Belediyesi de elini taşın altına koyarak afet bölgesine yardım gönderiyor.

Sabah saatlerinde Gerze Belediye personelleri, ilçemizdeki tüm fırınların desteğiyle afet bölgelerine ekmek daha sonra düzenledikleri 2’inci seferde de yine esnafların desteği ile su, kuru gıda gibi temel ihtiyaç malzemelerini afetzedelerle buluşturdu.

"Geçmiş olsun; AYANCIK, TÜRKELİ, ERFELEK...
Gerze'mizde bulunan 11 adet fırıncı esnafımızın tamamının destekleriyle afet bölgesine gönül köprüsü kuruldu. Rabbim hepsinden razı olsun.

YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ

Hepimizi derinden yaralayan Ayancık ve Türkeli'nde ki sel afetinden sonra bizlerde esnafımızla birlikte elimizi taşın altına koyarak yaraları sarmak için Ayancık ilçemize ikinci seferi gerçekleştirdik.

Temel ihtiyaçlar olan Su, Kuru Gıda ve Ekmeklerimizi esnaflarımızın da destekleri neticesinde Ayancık halkıyla buluşturduk.

Allah, dualarımızı kabul eylesin."

Gerze Belediyesinin yanında ilçemizdeki esnaf ve iş insanları da afetzedelere ulaşmaya çalıştı. İhtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere Ayancık’a 2 kamyon su yollayan İş İnsanı Ramazan Kaban “Kaban Yapı Ailesi olarak bizde Ayancık halkımızın yanındayız dedik. İmkânlarımız ölçüsünde destek olmaya çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.

AdminAdmin