Güncel
Giriş Tarihi : 21-02-2023 16:37   Güncelleme : 21-02-2023 16:45

Gerzeli çocuklardan depremzedelere duygusal notlar

Depremzede vatandaşlarımız için 7’den 70’e herkes seferber olurken çocukların bağışladıkları yardımların arasına yazdığı notlar duygulandırdı

Gerzeli çocuklardan depremzedelere duygusal notlar

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen 2 büyük depremin ardından yurt genelinde yardım seferberliği başlatıldı. İlçemizde de Gerze Kaymakamlığı koordinasyonunda başlatılan Gerze Belediyesinin destek verdiği yardım kampanyası ile deprem bölgesindeki vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için Gerzeliler de ellerinden geldiğince yardım seferberliğine katkı sağladı.

Gerzeli vatandaşlar, deprem bölgesinde bulunan vatandaşlar için İlçemiz Kapalı Spor Salonuna yardımlarını getirmeye devam ederken toplanan yardımlar da tırlarla deprem bölgelerine gönderiliyor.

Toplama merkezine çok sayıda giysi, gıda ve hijyen malzemesi, getirilirken, çocukların hazırladığı yardımların üzerinde bulunan notların yer aldığı hediyeler duygulandırdı.

Bir çocuğun yazdığı notta şu ifadeler yazdı: "Merhaba, ben Sinop’tan Ada Su 10 yaşındayım. Bu kıyafetler uzun süredir giydiğimiz kıyafetler hepsi sıcak tutuyor. Elimizden gelen şimdilik bu kadar. Umarım sizi de sıcak tutar. Hepimize geçmiş olsun."

Başka bir notta ise “Ben bu kıyafetlerle mutluydum. Sende mutlu ol" ifadeleri yer aldı.

Diğer bir notta ise Miraçx “Bunlar bana gelen hediyelerdi ama ben sizleri görünce size göndermek istedim. Güle güle kullanın” dedi.

AdminAdmin