Güncel
Giriş Tarihi : 08-03-2021 14:43   Güncelleme : 08-03-2021 16:51

Gerzeli Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

İyi Parti Gerze İlçe Başkanlığı, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nde kadınlara karanfil dağıttı

Gerzeli Emekçi Kadınlara Karanfil Dağıttı

İyi Parti Gerze İlçe Başkanı Yavuz Yiğit ve yönetim kurulu üyeleri 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla pazar yerinde ve sağlık kuruluşlarında karanfil dağıttı, tüm kadınların 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Gününü kutladı.

Kadınlar insandır, bizler ise insanoğlu diyen İyi Parti İlçe Başkanı Yavuz Yiğit, “başka uluslar kadınlara isim yerine numara verip toplumdan dışlıyor ve farklı ülkede yaşayan bazı varlıklarda bu rezilliğe özeniyor olabilir.

Fakat biz Türk'üz; bir Türk kadını kendine bir rol model arıyorsa Tomris Hatun'u bulmalıdır. Bir Türk kadını bir evlat dünyaya getirdiğinde, aslında bir devlet dünyaya getirir!

Bakınız ki Zübeyde Hanım'a, öyle bir evlat dünyaya getirdi ki; dört bir yanından kuşatılmış toprakları temizleyip ülke yaptı. Hem de öyle bir ülke yaptı ki; vefatının üzerinden 83 yıl geçmesine rağmen niyeti bozuklar ne içerden, ne dışardan emellerine ulaşamıyorlar.

Başta, Peygamber efendimizin zikrettiği, "Kadınların haklarını yerine getirme hususunda Allahtan korkunuz. Zira siz onları Allahın bir emaneti olarak aldınız." hadisini kılavuz alarak bugünlerimizde ve geleceğimizde kadınlarımızın yeri başımızın üstü olmalıdır diyerek adımlar atmalıyız.

Bir diğer kılavuz olarak da, bizi esaretten kurtararak Müslüman Türk olarak bağımsız şekilde Ay yıldızlı şanlı bayrağımız altında özgürce yaşamamıza vesile olan, Gazi Mareşal Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk’ün, “Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın." sözünü almalıyız.

Bahsettiğimiz kılavuzları unutmadan hayatımıza değer katan ve aydınlatan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyor toplumumuzda gerçekten hak ettiği yeri bulması için elimizden gelen gayreti göstereceğimize şahsım ve partim adına söz veriyorum” ifadelerini kullandı.

AdminAdmin