Güncel
Giriş Tarihi : 10-11-2021 20:56   Güncelleme : 11-11-2021 09:56

Gerzeli İş İnsanından ilçemize yeni bir yatırım daha

Yaptığı yardımlarla, sosyal sorumluluk projeleriyle adından sık sık bahsedilen ve gündemde yer tutan İş İnsanı Hüseyin Yüksek, şimdi de ilçemize bir anaokulu yaptırıyor.

Gerzeli İş İnsanından ilçemize yeni bir yatırım daha

Hamidiye Mahallesi Karagülle Arif Efendi Sokak'ta yapılacak olan 4 derslikli anaokulu için bugün ilk adım atılarak protokol imzalandı. Protokol, Sinop Valisi Erol Karaömeroğlu, Gerze Kaymakamı Tekin Dundar, Gerze Belediye Başkanı Cevat Şensoy, İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız ve İş İnsanı Hüseyin Yüksek tarafından Sinop Valiliği Toplantı Salonunda imzalandı.

Daha önceden de yapmış olduğu yardımlar ve özellikle Gerze Devlet Hastanesine modern bir Diyaliz ünitesi yaptırması ile ilçe sakinlerinin takdirini toplamıştı.

İmza törenine Ak Parti İl Başkanı Uğur Giresun, Meclis Başkanı Yakup Üçüncüoğlu, İl Genel Meclis Üyesi Ahmet Burma, Ak Parti İlçe Başkanı Cumhur Kurt ve Mimar Serkan Kıvrak da katıldı.

Arsa büyüklüğünün yaklaşık 1000 m², bina oturumunun ise 518 m² alanı kaplayacağı öğrenilen anaokulunda dört sınıfta yaklaşık 120 çocuğun eğitim göreceği, bahçesiyle, peyzajıyla modern bir anaokulu yapmak istediklerini belirten Hüseyin Yüksek okul alanının kendilerine teslim edildikten üç ay gibi kısa bir süre sonra ilgili kuruma teslim edebileceklerini belirtti.

Yüksek,  anaokulu konusunda  tek isteğinin okula annesi Fatma Yüksek’in adının verilmesi olduğunu ifade etti.


AdminAdmin