Güncel
Giriş Tarihi : 23-11-2020 17:31   Güncelleme : 23-11-2020 17:45

Gerzeli İş İnsanından Örnek Davranış

Gerzeli İş İnsanı Hüseyin Yüksek, ‘Hüseyin Yüksek Amca ile Küçük Kahramanlar İş Başında’ isimli çocuk kitabını ilçemizde dağıtmaya başladı

Gerzeli İş İnsanından Örnek Davranış

Yüksek, ‘Hüseyin Amca ile Küçük Kahramanlar İş Başında’ adını taşıyan, içerisinde olduğumuz pandemi sürecinde çocukların koronavirüsten nasıl korunması ve neler yapması gerektiğini anlatan 35 sayfalık çocuk kitabını ilçemizde ücretsiz olarak dağıtmaya başladı.

Kitabın son sayfasında, pandemi sürecinde sıkça duyduğumuz kelimelerin anlamlarını içeren bir salgın sözlüğü de bulunuyor.

Kitabın başkahramanlarından biri de olan Hüseyin Yüksek ‘Benim Küçük Sevgili Kahramanlarım’ diye hitap ettiği çocuklara ;Dünyamızda ve Türkiye’mizde koronavirüs salgını ile mücadelemiz devam etmektedir. Hepimizi etkileyen bu salgın sizleri de çok üzmekte ve etkilemekte. Arkadaşlarınızla doyasıya oynamamakta hatta çok sevdiğiniz okulunuza dahi hasret kalmaktasınız.

Bu süreçte temizliğinize dikkat edip aranızdaki mesafeyi koruyarak ve maskelerinizi takarak virüsün size bulaşmasını engelleyip sizden de sevdiklerinize geçmesine mani olduğunuz için hepinize teşekkür ediyorum. Bu mücadelede sizler benim gözümde büyük kahramanlarsınız. Ama işimiz daha bitmedi.

Hep birlikte mücadele edip koronavirüsü yenmemiz gerekiyor. Öncelikle maskenizi takmanızı, ellerinizi bol bol sabunlu suyla yıkamanızı arkadaşlarınızla buluştuğunuzda aranıza en az 1,5 metre mesafe bırakmanızı sizden rica ediyorum.

Benim küçük sevgili kahramanlarım.

Bu kitabı okuduktan sonra hepiniz koronavirüsle mücadelede gönüllü birer kahraman olacaksınız. Lütfen kitapta geçen bilgileri birebir yerine getirmek için gayret edin. Unutmayın siz olmadan biz koronavirüsü yenemeyiz.” çağrısında bulundu.

AdminAdmin