Güncel
Giriş Tarihi : 31-03-2019 12:33   Güncelleme : 31-03-2019 12:56

Gerzeli sabah saatlerinde sandık başına gitti

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için ilçemizde ki seçmenler, saat 08.00'den itibaren sandık başına gittiler.

Gerzeli sabah saatlerinde sandık başına gitti

İlçemizde 12,087 seçmen oyunu 40 sandıkta kullanırken, köylerimizde ise 7820 seçmen 47 sandıkta oylarını kullanacak.

Gerze Kaymakamı Murat Güven oğlu ve hanımıyla birlikte Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ki 1025 nolu sandıkta oyunu kullandı. Güven seçimlerin ilçemizde huzur içinde geçtiğini dile getirerek, seçimlerin ülkemiz ve ilçemiz için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Vatandaşlık görevini yapmak için herkes sandık başına giderken bir vatandaşımız ise Ambulansla evinden oy kullanacağı okula götürüldü. Ekiplerin ve vatandaşların yardımı ile Gerze Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ki sandığa götürülen engelli vatandaşımız, sedye üzerinde, oyunu kullandı.

31 Mart Yerel seçimleri için vatandaşlarımız ilçe belediye başkanlığı, belediye meclisi üyeliği, mahalle muhtarlığı için ayrı ayrı hazırlanan oy pusulalarına 'Tercih veya evet' mührünü bastıktan sonra, zarf içerisinde ilgili sandıklara oyunu attı.

Birçok ilçe sakini ilçemizde şimdiye kadar bu kadar çekişmeli ama bir o kadar da centilmence bir seçimin görülmediğini kaydederek, bu seçimlerde bütün partililer neredeyse diğer partinin seçim konuşmalarına toplu olarak katılarak birbirlerine iyi dilekte bulunduğunu kaydettiler.

Bizlerde Gerzeninsesi Gazetesi olarak 31 Mart Yerel seçimlerinin ilçemize ve ülkemiz açısından hayırlı olmasını diliyor, seçimlerin ülkemizde huzur ve istikrar getirmesini temenni ediyoruz. 

hakan akbaşhakan akbaş